okumayageldim_ Deletedmom_104 1 1 buçuk ay kadar süreyle 82 den 72 ye düştüm aralıklı oruç,online diyet ve Leslie birlikte şimdi bi ara verdim tekrar başlıcam hedef 60 -65 bende derdim acaba nasıl vericem diye gerçekten veriliyormuş
Senorita Deletedmom_104 bu ben gerçekten. Diyet yaparım hiç zorlanmam ama diyetle kilo veremiyorum spor yapmam şart
papatya_1125 Deletedmom_104 Ben de aynı düşünüyorum Hatta ne yaparsam yapayım psikoloğa gitmeden kilo veremeyeceğim. Kilomun psikolojik olduğunu düşünüyorum😁😁
Deletedmom_104 okumayageldim_ 82-72 çok iyi bi zaman dilimi. Çok bunaldım gerçekten artık aslında olması gerekeni yapınca oluyor ben ama sporu hiç sevmiyorum . Sanırım onsuz çok zor
Deletedmom_104 Senorita ben de spordan hiç haz etmiyorum ama yapmadan berilmiyor her geçen sene daha kötüye gidiyorım
NehirinAnnesiii Bende 73den 62.500 e düşmüştüm sonr ara verdim herşwyei yedim içtim gece bile 1 ayda 2.5 kg kilo aldım 1 aylık diyete tekrardan başladım şimdi 61 kiloyum 2 haftada 4 kilo verdim aldığım kilo değil ödem miş ilk haftadan aldığım gitti zaten hedefim 54
Feyzosumunannesi Deletedmom_104 2 ay diyet yaptım aralikli oruc leslie vs 12 kilo verdim 70 den 58 e düştüm. 1 aydır bıraktım 2 kilo daha aldım şuan 60 oldum yine diyete başlayacağım hedefim 55
okumayageldim_ Deletedmom_104 yani evet hareketsiz zor ama sabah 45 dakika yapacaksın ilk zamanlar zorlanıyorsun sonra atışıyorsun bende öyle aktif spor yapmadım
sezer2022 Deletedmom_104 10 kilo fazlam kaldı tüm pantolonlarıma lastik diktirdim (burda biri fikir vermişti) inşallah yılbaşında işe dönünce veririm umudum
Summerwine95 Deletedmom_104 diyetisyenle veriyorum bu hafta aynı kaldı 1 ayım bitti 7 kg verdim.2.aya başladık şimdi.Bu hafta kacamakli olunca korumusum sadece.Hic görmediğim kilolara çıktığım için bende öyle düşünüyordum ama şükürler olsun gidiyor
Deletedmom_104 Summerwine95 Sizn adınıza sevndm aslında dşyetsynle ben de vermstm ama şimdi fiyatlar uctu sanırım
babysln Bu ben😢 diyetisyene de yazıldım listeye uymadım maalesef 6-7 kilo fazlam var bi türlü iradeli olamıyorum her gün diyete başlayıp bozuyorum bu durumdan nasıl kurtulacam lütfen biri yardım etsin psikolojim bozuldu artık ya