busrababuz Kizim 6 aylik oldu ve artik emerken bitirirken gogus ucunu tutup cekiyor o kadar canim aciyor ki nasil vazgeciricem bilmiyorum sizlerde durum ne?
MinikCilek busrababuz biz mama içiyoruz ama bizimde dişlerimiz cıkıyor teyzeler 🥳🥳 kac gündür ağlıyoruz sabaaaaah aksaaaaam 😂 valla bide yüz üstü koyunca cocuga bişeyler oluyor bi kere dönüyor tamam 😂 bilazcıkk kalpazanız
Ceydaa__ busrababuz 6ay13gunluguz dişlerimiz 4bucuk aylıkken çıktı çok canımı yakıyor devamlı ısiriyor ama oyun olduğunu biliyor bide tatlı tatlı gülüyor 🤣🤣
Yusufunannesi123 Tatlım tam bizden bahsettin malesef bizimde aynı sorun var ondan vazgeciremezsin büyüdükçe yeni şeyler keşfediyolar karnı duydukları için oyun yapiyolar 😀
Mdhaaa busrababuz ya sizin ki dönüyor mu. Benim ki ne yüz üstü duruyor ne sırt üstü. Otururken ellerinden tutunca ayağa kalkıyor.
Mdhaaa Ceydaa__ evet Alt iki tanesi çıktı şimdi üstler kabardı yakında onlarda çıkar. 2 gündür akşamları ateşi çıkıyor
Cansu_cinar_alp busrababuz bizde 6 bucuk aylığız bi kaç gündür benimki de emiyor doyduktan sonra baslıyo ısırmaya çekiştirmeye ve cok huyszlaştı sürekli bişeleri ısırmaya calışıyor parmağını ağzına verdim kasısın diye üst dişi cıkıyor bütün bu hırçınlığı diş dite düşünüyorum