Ayfa1608 Blossom00 dişlerin sırası yokmuş herhangi bir dişi çıkabilir ama bizim 2 aydır bu şekilde hala çıkan diş yok
Sifremiunuttumm Blossom00 dişi bilmiyorum da ikinci fotoğrafta üst dudak bağı dikkatimi çekti kontrol ettirdiniz mi
Blossom00 Belli oluyor mu bilmiyorum ama 2 tane beyaz nokta var ve ellediğimde sert diş gibi aynı ben anlayamadım ne olduğunu bakar mısınız ilk orda diş çıkar mı
Pnrblt Blossom00 diş cıkarıyor bebişiniz ama cıkması zaman alıyorbende fark ettım 4 aylık falan dı gordugumde 2tane ust dısı beyazdı şişmişti Doktora goturdum dıs dedı Ust dıslerı beklerken altan ıkı dıs patlattı suan bebegım 7bucuk aylık ust dıslerını yenı cıkartı. Patlatması 2 3 ay alıyor benımkı 2 ay oldu oyle patlattı cıkartıı
Blossom00 Ayfa1608 Ama ellediğimde bildiğin diş gibi sert elime geliyor anlam veremedim ya yeni mi çıkıyor acaba
Yusufff-41 Ayfa1608 tam bir yaşında alttan yan kesici dişi çıktı ilk şuan altta üç tane üstte bir tane disimiz var bir ayda çıkardı hepsini
Ayfa1608 Blossom00 bende arada bakıyorum dediğin gibi elime batıyor sanki ama diş yok elimize batan sanırım damaklar. Yerlerine oturuyor dişler yakımda çıkar ne kadarlık bebiş
Blossom00 Pnrblt Anladım teşekkür ederim😊 2 gecedir uyumuyor asla durduk yere mız mızlanıyor bir anda bugün farkettim bu yüzdenmiş sanırım
Aslanalp Benim bebegimde de vardı o tarz beyazlik ilk aylarda dis gibi ust arkalarda doktor onların dis olmadığını söylemişti sonradan kayboldu ilk disleri 6 aylik altta iki tane çıktı suan 8 aylik iki tanede üstte geliyor
Blossom00 Sifremiunuttumm Yani her ay doktor kontrolüne gidiyor ağızdan falan bakıyor doktor bişey demedi hiç
Sifremiunuttumm Blossom00 o zaman normaldir sanki biraz aşağıda gibi geldi de fotoğraftan da olabilir