Blackcloud Kızlar bu sene hangi konular vardı, bazı konuları kaldırmışlar galiba. Sınava hazırlanmayı düşünüyorum, sınava giren anneler rica etsem yazar mısınız?🙏🏻🥲🌸
NariNariKiminYari Blackcloud depremden dolayı bir dönem eksiltilmişti bu yıl özel bir sebep olmazsa konular tam olacak
kremalipatatess Blackcloud depremde ve pandemi de 12. Sınıf konuları özellikle mat türev ve integral çıkarılmıştır. Bu sene için bir açıklama yok acil bir durum olmazsa tüm konulardan sorumlusunuz. Eğer tytye gireceksiniz 9-10. Sınıf konuları, ayt girecekseniz 9-10-11-12. Sınıf konularına çalışmalısınız. Her branşın konuları ayrı ve epey fazla. İnternetten araştırabilirsiniz.
atlassmoms Blackcloud bende tyt girmeyi düşünüyorum açıktan üni okumak istiyorumm bana da yardımcı olun tarihi haziranda sanırım
Blackcloud Gamzekuzucu Bir kaç bölüm var aklımda aslında ama nasip. Tutmazsa özel üniversite düşüneceğim sanırım.🥲
Kirmiziburun Açıktan üniveriste okumak istiyorum bilgisi olan anne varsa banada yardımcı olur mu 🌸neler nasıl oluyo
Blackcloud Gamzekuzucu Hayır neden sır olsun. Anestezi yada ameliyathane hemşireliği düşünüyorum nasipse.
Noname21 Blackcloud anesteziyi tavsiye ederim ben hemşireyim anestezi çok rahat bir bölüm ama ataması çok zor
Blackcloud Noname21 Özelde okusam, avantajları neler olur peki? Araştırıyorum henüz, özel mi devlet henüz bilmiyorum puanıma göre hareket edeceğim.
Noname21 Blackcloud avantajı değil dezavantajı olur Devlette okusan mesela devam zorunluluğun olmaz ama özelde para verdiğin için gitmeni istiyorlar Bırakmak istiyorlar çünkü