Barbieee Yeniannis_ getir uygulaması indirin getir iş kısmı var sağ alt köşede arama butonuna müşteri hizmetleri yazın çıkar
Asafmommy Barbieee geçen bende getirden çağrı merkezine başvuru yaptım benden IBAN isim soyisim yaşadığım yer bide yaşım soruldu bende korktum cevap vermedim acaba sizeee aynı bilgiler soruldu mu
Noname21 Hanife2109 getir iş bölümü var getir uygulamasında oraya arama butonuna çağrı merkezi yazıyorsun çıkıyor varsa yakınlarında
Asafmommy Noname21 geçen bende getirden çağrı merkezine başvuru yaptım benden IBAN isim soyisim yaşadığım yer bide yaşım soruldu bende korktum cevap vermedim acaba sizeee aynı bilgiler soruldu mu
Noname21 Asafmommy ben başvurmadım ama geçen öyle bir post gördüm Ondan da istemişler Burda çalışan bir arkadas var @Barbieee bu arkadaş cevaplar
Hanife2109 Barbieee bebeğim var ya evde bende böyle ek gelir gibi çalışmak ıstıyorum nasıl yapabilirim
Barbieee Hanife2109 kızım 3 yaşında benim getir uygulamasında getir iş kısmı var oradan müşteri hizmetleri başvurusu yapabilirsin
34_seyma Kuzey03 çalışma saatleri maaş nasıl bide bebekle zor oluyor mu . Nasıl başvuru yapabılırız bende evden çalışmak ıstıyorum
34_seyma yildirimfamilyçalışma saatleri maaş nasıl bide bebekle zor oluyor mu . Nasıl başvuru yapabılırız bende evden çalışmak ıstıyorum haftasonu tatil mi . Siz yeni mi başladınız
34_seyma Yasedemçalışma saatleri maaş nasıl bide bebekle zor oluyor mu . Nasıl başvuru yapabılırız bende evden çalışmak ıstıyorum
Barbieee 34_seyma ilk işe başladın zamanlar sabah 9 30 akşam 7 30 sonrasında bebeğin olduğu için part time geçebiliyorsun
34_seyma Barbieee hemen gecılıyor mu yanı bıde bellı molaları kendımız mı yapıyoruz ıstedıgımız zaman maaş ne kadar peki