EsraGulden Sütünün gelmesi demek memeden fış diye akmasımı? Ne kadar Bi sürede u kıvama gelıyor? Benım bebegım 1,haftalık ve damla damla akıyor ne yapmam lazım bir sürü takviye gıda alıyorum. Ama halen gelmedi
Nazlina EsraGulden bebeginizden yutkunma sesi geliyorsa sutunuz vardir illa akmasi gerekmiyor memeden
Ironsides EsraGulden benimde basta oylrydi cunku basta mideleri cok kucuk veo sut onlara yetiyo Ben kayisi ve kuru uzum kuru dut hosafi ictim bunlari kaynatip ic sende Birdecok su ic ben ilk zamanlar sutumu sagardim damla damla gelirdi 10 cc zor cikardi kuzenim 2 haftaya kadar tazyikli gelcek bak gor dedi inanamadim gercekten oylrde oldu sende sutum yok deme sakin suan cok normal boyle olması
_07cinarhsn EsraGulden bol bol emzir canım ve bol su iç başka bişey e gerek yok uykuna da dikkat et ama
Annisss EsraGulden mamayı biberon ver me sadece şırınga ya da kaşıkla ver bende tok sanıp az vermiştim ilk günler mamayı 15 gün de 100 gram mı ne almıştı mama öcü değil korkma ilk başlarda ac kalmasın sarılık olsa daha kötü değil mi ilk gün vermedim mamayı çocuk açmış madem 2. Günden beri yiyo mama
EHY Ironsides kayısı hoşafı gaz yapıyormuş. Kuru üzüm kuru kiraz ve elma kompostosu yapıyorum bende gayet leziz elma ayrıca süt de yapıyor
Ironsides EsraGulden ilk zamanlar cok agliyolar zaten mama neden verdiniz doktorunuz mu dedi birde kac kilo dogdu dogum kilosuna geldimi 1 haftalikken
Ironsides EsraGulden birde sut yavaş akiyo ya benim bebegim yarim saat 1 saat emerdi belki siz kisa tutuyosunuzdur emme suresini ondan doymuyo degilsede guven ihtiyacini karsilamadigi icin agliyodur
_07cinarhsn EsraGulden mama vermeyin bence. onun midesi daha küçücük. Anne sütü ile mama bir değil anne sütü çabuk sindirilir. Ama mama öyle değil. Bebeginiz doydugu icindeğil o mamayi sindirmedigi için uyuyor.
Ironsides EsraGulden saginca hic mi gelmedi sutunuz yukardaki arkadasin dedigi gibi mama icin erken hem yeter sizin sutunuz ona suan size az geliyo midesi kucuk cay kasigi kadar
Ironsides EsraGulden dogum kilosuna gekdiyse sorun yok benim bebegimde emdigi halde sarilik az vardi ama 1 ay sonra tam gecti nerdeyse
Ironsides EsraGulden benimde okadar cikiyodu o bebegine yetiyo merak etme bebegin büyüdükçe midezi ihtiyacina gore sutyn artacak bak benim 10 cc anca cikardi senin 20 hala nasil yetmiyo
Verahumeyra EsraGulden emzir sürekli sıkıntı yapma canım. Bebeklerin ihtiyacı kadar üretiliyor süt yani bebeğinin midesi daha küçük ve senden gelen süt yetecektir bebeğine devaö et emzirmeye sen bi süre sonra çoğalacak bebeğinin midesi de büyümüş olacak 🎀
EsraGulden Ironsides cevrende kiler senın sütün damla damla bişi yok yani, fış diye gelmesi lazım 2 göğsü sapıp 20 cc anca cıktı yıne de şükür ama olması gereken bu değilmiş diyorlar ne zmana artarki
Ironsides EsraGulden o cevrendekilere soyle b en gebe egitimine katildim orda doktorlar hemsireler yeterli ilk basta oyle gelecek cok normal diyolar onlara mi kalmis yetmedigi
Ironsides EsraGulden senin sutun bebeginin ihtiyacina gore onundeki 1 2 hafta icinde yavas yavas artacak sen.hep emzir yeterki 1 2 saatte bir emzir yani ne zaman isterse emzir takma kimseyi