Papatya-bahcesi Mrb, oğlum 4 ay 22 günlük Gündüzleri meme emmek istemiyo , bende süt sağıyorum ,bugüne kadar emdiği için miktar olarak bilemiyorum , Siz kaç saatte Kaç CC Süt yada mama veriyorsunuz ? Sağdığım için az mı tam anlayamıyorum
ruveydaensar Papatya-bahcesi biz sınıfta kaldık bu konuda 🥲 5 aydan sonra mama başladık o yüzden tecrübeli anneler görene kadar üstte kalsın 🌿🤍 bi de Google a yazın bi. Orda da oluyor kaç cc içmesi gerektiği
yamacmomss Papatya-bahcesi bizimki 100 ccye yakın içiyordu ama bu aralar onuda bıraktı zorla içiyor ya
Papatya-bahcesi ruveydaensar Googledanda baktım da tecrübeli annelerde de duymak istedim ;) siz neden mamaya geçtiniz sütünüz kesildi mi ,benimde sol memede iyi ama sağ memede az hep böyleydi ,
ruveydaensar Papatya-bahcesi evet maalesef, üzüntüden kesilmiş fark etmedim ısrarla emzirdim artık uyuyamıyordu açlıktan. Mamaya başladık
Papatya-bahcesi ruveydaensar çok üzldüm , bizimkide ağlıyo 4. Ay atağı galiba , süt kontrolu yapıyorum o yüzden
ruveydaensar Papatya-bahcesi evet işte ben de ataktır vs diye direndim ama değilmiş 🥲 tabi bu bizim için geçerli bir durum. Sağlıkla byüüsn inşallah 💕