1erkekannesi1 Deprem döneminde evimizi herşeyi kaybettik şuan ev kiraları uçmuş durumda dört aylık bebeğim var ve işe dönmek zorundayım evi olup kiralamak isteyen var mı ya da çevresinde olan
Zlhaanne 1erkekannesi1 çok zor uyguna bulmak kaynım adliyede savcı yardımcısı adliyenin ordan tuttu oda kaynima özel 12 bin
Zlhaanne 1erkekannesi1 ben İskenderun da oturuyordum evim gitti kiraya çıktık küçücük yere geldim erzin’e eşim hergun gidiş geliş yapıyor eşyalarım olmasa giderdim konteynera 4 cocuklular kalıyor Antakya’da prefabrik evler yapılmış onlara bı gitseniz
1erkekannesi1 Zlhaanne prefabrikleri vermiyorlar konteynır var ama 4 aylık bebekle nasıl kalınır birde yıkımların içinde toz toprak
Zlhaanne 1erkekannesi1 sizede geçmiş olsun zor derdimiz inşallah bulursunuz ev annemler konteynerda kalıyor onlar Kırıkhan da 4 kere gidip kaldık yanında ve oğlum 14 aylık çok hareketli ama annemler kendi eşyalarından koydular bildiğin ev gibi yaptılar
1erkekannesi1 Zlhaanne allah herkesin yardımcısı olsun inşallah imkanlar dahilinde bulursam ev isterim
Zlhaanne 1erkekannesi1 şimdi sizin için baktimda 7 bin var sahibinden bakın isterseniz 1123335857 ilan kodu bu