Mevacanimkizim Dün baktım “ihtiyaç olmaması durumundan reddedildi” yazıyor süresi mi doldu bir yıl daha uzatıldı diye biliyorum ama sizde de öyle oldu mu? Türkiye aile destek yardımı bu arada
Alminazli Mevacanimkizim Arayıp öğrenebilirsiniz onu sanırım ama bana hiç çıkmıyor ya bı tek eşim çalışıyor evim kira ek bı gelirimiz yok
Mevacanimkizim Alminazli aradım ama dusuremedim. Size niye çıkmamış ki o zamn çok saçma bizde öyleyiz kiradayiz eşim tek çalışıyor çıktı yani
Bedis- Mevacanimkizim Bende başvuru yapmıştım bana da çıktı nasıl olduysa şaşırdım ama şuanlık bi yardım almadım. Hangi gün içinde yatıyor ve ne kadar yatıyor alan bilen var mı acaba aranızda
Alminazli Mevacanimkizim anlamadım gitti garezleri var galiba bize pandemide eşim 5 ay işsiz kaldı kaç yere başvurdum o zamn bile geri dönüş yapmadılar bide eşimde bende üniversite öğrencisiyz
zorbk Bedis- Başvurduğunuz yün ne ise o gün yatıyor en son 1200 tl idi bildipin kadarıyla belki zamlanmıştır
Mevacanimkizim Bedis- bana her ayın 7 sinde yatıp 10 unda cekiyodum ama kesildi niye öyle oldu anlamadim
ayse74fe Bende geçen ay başvuru yaptım onaylanmış ama daha hiç almadım ayın kaçında yatıyor ve ne kadar alıyorsunuz
Nnnnwel Önce vatandaşın cebine el atıp soyup soğana çevirip sonra kendi cebinden dağıtıyor gibi seçtiği kişilere yatırılan aniden kesilen aziz milletimi dilenci eden para olur kendileri
Alminazli Mevacanimkizim evet çıkmadı 7 kere basvurmusum sen düşün şimdi yine başvurdum bide kızım 3 yaşını geçti 1 ay sene olurak 3 yaşına girdiğinde süte başvurdum eve gelip bakicaz dediler 8 aydır gelicekler