bebekss Kızlar selam, 55 günlük bebeğim var. Dün geceden beri sağ göğsümde şişlik ve ağrı var, vücudum da inanılmaz halsiz. Sıcak suyla ovdum, süt birikti diye sağdım, emzirdim fakat hala ağrıyor. Var mı başına gelen ne yapmalıyım?
Tubiss-33 Benimde 2 göğsüm 2 gündür dediğin gibiydi doktora gittim mastit dedi ateş halsizlik baş ağrısı yaptı bende doktor enfeksiyon hapı ile parol yazdi günde 5 6 kez buz köy dayanabildigin kadar tut dedi yeni yeni geçiyor ağrısı
bebekss Tubiss-33 banada antibiyotik ve parol yazdı fakat sıcak uygulama yap dedi o sık sık emzir kalan sütü sağ dedi
Aslanmom__ Canım mastit olmuş olabilirsin 2-3 saatte bir sağım yap ve o göğüsten bol bol emzir anca öyle geçiyor sıcak duş ta alabilirsin önce duş al sonra sağım yap rahatlatır bazen birkaç gün sürebiliyor
Mysmrtfrt bebekss mastitten çok çekmiş biri olarak söylüyorum lütfen bol bol sağın hep boşaltın içini banyoda sıcak suyla masaj yapın. Ben boşaltamadım içini göğsümün ucu koptuğu için yara oldu ucu kapandı. Antibiyotik de işe yaramayınca neşterle kesip boşalttılar içini. Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer 😞
leyla23 bence önce sağın sonra emzirin. sütün yağlı kısmı sonunda olur, bebeğinize yağlı yeri denk gelsin ki kilo alabilsin
bebekss Mysmrtfrt masaj yapıyorum sürekli sağıyorum ama 2 saattr 30 ml 50 ml anca geliyor normal mi peki
Mysmrtfrt bebekss yani miktarının normalliğini bilemem sizin sütünüzün normalde ne kadar geldiğini bilmediğim için o konuda yorum yapamam🥰 ama 1- 2 saatte bir sürekli emzirin ya da sağım yapın önemli olan o. Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏