Ballilokmam5 Merhaba kızlar, cocuğum 3 aylık ve dönmeye başladı ama yanına doğru dönüp uyuyor ama bir iki kere yüzüstü yakaladım. Tam dönemiyor aslında ve uykuda öyle kalırsa diye korkuyorum. Nasıl yatırmam lazım.
Mysmrtfrt Ballilokmam5 ben yatırırken yan yatırıp arkasına battaniye katlayıp uzunlamasına şortuna dayıyordum
Ekimkizi Ballilokmam5 2 ay 9 günlük düz yatırıyorum yan dönüyor, bende yüz üstü döner diye korkuyorum:( o yüzden geceleri hala reflü yatağında yatırıyorum ama yakında sığmicak .. tahmini ne kadar süre sonra kendilerini kurtarabilcek duruma geliyorlar acaba
GokceMom_ Ballilokmam5 aynı durumdayız valla bende korkuyorum oyle olur dıye gecelerı korkarak uyuyorum uykumda hafıf Allahtan ufacık sesıne uyanıyorum hemen
snssnm Benim bebeğim 3.5 aylık hala dönme çabası yok anca yan dönüyor ne zaman döner ya çok stres oluyorum
Ballilokmam5 GokceMom_ bende ağlama sesine gidince gördüm yüzüstü olduğunu. Geri dönmeyi bilmiyor suan, aynı şekilde tam dönmeyi de:(
Nesli4155 Benim bebeğimde 3 buçuk aylık doğduğundan beri yüzüstü uyuyor dönmeleri 2 aydan beri ufak ufak var.Bende sirt üstü dönerse uyanır diye endişe ediyorum🤣 Bizimki sırt üstü uyumuyir çünkü