atlassmoms Canikolarım bebeğim 1 aydan beri ters emekliyor geri geri gidiyor böyle bebişi olan varmı normal emeklemeye geçiyormu bu aşamadan sonra 😂
Anr5155 atlassmoms benim kızım da öyleydi sonra ileri doğru emeklemeyi öğrendi tersten giderken daha tatlı oluyorlar 😂
ElifDefne3535 atlassmoms 6.cı ayında başladı geri geri emeklemeye 8 aylık olduk hâlâ geri emekliyoruz düz zorlanıyor ama emeklemesede olur döne döne istediği yere gidiyor zaten 😄
defnegynk atlassmoms şu an 4,5 aylık geri geri emeklemek sayılmaz ama hareket ede ede geriye gidiyor 😃
nesnes atlassmoms maşallah benim kızım da 8 aylık emeklemiyor da geri geri sürünüyor 😁 koltuğa gelince ağlıyor sıkıştım diye😁
atlassmoms Deletedmom_79 ya sorma çokkk ☺️ bizimki son sürat geri gidiyor koltuğun altı baya yüksek geçen oraya girmiş 😂😂
Deletedmom_79 atlassmoms ehahahah ya gözümün önüne geldi😅 ben o dönem “çok uzun sürdü len” diyerek bebişle baya emeklemeye başlamıştım ileri ileriiii diye. Belki sürece yardımcı olmuştur bilemem ama dene istersen🤣
atlassmoms Deletedmom_79 bende deniyim canım teşekkür ettim bakalım kim daha hızlı 😂😂😂 bide kendimi kaybedip yarışıyomuşum hzhahzhaa gözümde canlandı çatladım😂😂