Glsnflz
[bilinmeyen] bizde de aynı çorabın içinde ayakları soğuk oluyor .
EmineGneDemir
[bilinmeyen] benim oğlum ellerini bileğe kadar ağzına sokmaya çalıştığı için hep soğuk 🤗
Eeelif
Canım ben normal kısa corap giydirince soguk oluyor kılotlu corap giydırıyorum kızıma onun ustune ayaklı tulum ondan sonra kısa corap giydiriyorum sıcak oluyor
EmineGneDemir
[bilinmeyen] 🤗 çılgın bebeler
Fpe
[bilinmeyen] bebeklerin sinir uç damarları ellerde ve ayaklarda geç geliştiği için soğuk olması normal ama yine bi aklımda soru işareti kalmasın diyosun kan tahlili yaptırıp Demir depolarına baktırın derim
Dmttt
[bilinmeyen] bizimde öyle yanaklar eller ayaklar soğuk oluyor. Eller devamlı ağızda ondan soğuk ama yanak ve ayakları anlamış değilim. 2 çorap 1 patik var
Eeelif
[bilinmeyen] ellerine bisey yapamıyoruz cunku sureklı ağzında emiyor bırde yenı yenı ses cıkarıyor emerken ☺ama ahaklarından soguk alıp hasta oluyorlar canım dıkkat Allaha emant minikler canım patıklı ayakkabı giydir ben tavşan modelli giydiriyorum süreklı
Eeelif
[bilinmeyen] bizde ananemize söyledık soğuk oluyor diye hemen o kalın ıcın sıcak tutacak coraplardan getirmişti sizde deneyın ☺ahh o mınık ayaklar ❤
Eeelif
[bilinmeyen] onuları hemen giyincede terliyorlar bilginiz olsun kılotlu corabın ustune veya altı tulumlu olan kıyafetlerin üstune giydirin
Dmttt
[bilinmeyen] evet öyle görünüyor 🤗
Eeelif
[bilinmeyen] anne olmak minikçik ayakların derdıni bile cok dusunup cozum bulmak işte ☺inşaAllah hemencık ısınır canım bebegının ayakları
Eeelif
[bilinmeyen] amin inşaAllah canım bebegin kaç aylık
Zeliha
[bilinmeyen] bizimde ayni anasina cekmis benimde hep el ayak buz gibi
Eeelif
[bilinmeyen] maşaAllah bebişe biz daha küçüğüz 1ay 27 gunluguz
Zeliha
[bilinmeyen] aynen el ayak bide ust bacağım hep soguktur hep buz
Zeliha
[bilinmeyen] bebislerimizin dogum tarihi aynı 😍 9 temmuz
Mmmete
[bilinmeyen] bende kilotlu çorap pamuklu çorap giydiriyorum sıcak oluyor canım ama uyurken çıkarıyorum külotlu çorabını uykusunda da buz gibi mi ayağı