ikimizinikisi İstanbul Dragos Bezmialem Hastanesi Doktorumuz Cem Koray Fırat. İnanılmaz memnunuz. O kadar yoğun ki yazmasa mıydım diyorum😄 1000 tl muayene ücreti.
ikibebiss Beylikdüzü medilife Saadet Rızaoğlu çok memnunum. Özel sigortamız olduğu için ödeme yapmıyoruz muayene ücretini bilmiyorum
sadekahve_bitter kasimonbes İstanbul/bağcılar Güneşli erdem hastanesi Dr Ayşe güney 400₺ Çok memnunum
Artemiss_ kasimonbes Tekirdağ Çorlu Özel Reyap Hastanesi Uzm. Dr. Salih Aydın %10 ödüyoruz 40-50 tl civarı Çok çok memnunuz çok ilgili bilgili tam istediğim gibi bir doktor 🫶🫶
sevinnar Ankara Çankaya Prof. Dr. Vedat Köseoğlu cocukdoktorunuz kullanıcı adıyla Instagram’dan bakabilirsiniz. 1800 ₺ muayene ücreti, özel kliniğine gidiyoruz. Her an ulaşabiliyoruz, oldukça tatlı nev’i şahsına münhasır bir doktor :)
Aynenkanka kasimonbes Uzm. Dr. Halil İbrahim Küçük İstanbul-Beykent özel muayenehane Muayene ücreti 1300₺
0000Bahar İstanbul Okmeydanı polikliniği Gökhan Pancuk çocuklara da bakıyor büyük insanlarada çok çok iyi bi doktor sünnet falan yapıyor bilginiz olsun en son 250 tl Beylikdüzü birinci hastanesinde ışkın hanım var çok tatlı bi doktor 399 tldi galiba Gebze de oturuyorum doktor bulamadığım için oradaki doktoralara gidiyorum Gebze tuzla oralardaki doktor önerilerinizi bekliyorum 😊
Adenkom Medicalpark Pendik Ahmet sami yazara gidiyoruz 1100TL olması lazım özel sağlığımız var, ilgili evet ama kısa kesiyor muayeneyi 🤷🏻♀️
Benmerve Deletedmom139 Karabük özel medikar hastanesi Adem Koçak Hiç ödemiyoruz bankamız karşılıyor Şuan için gayet memnunuz 😊
kartanesi06 @kasimonbes Memorial Ataşehir Hastanesi Dr. Burcu Topçu. Özel sigorta var muayene ücretini bilmiyorum. Doktorumuzdan çok memnunum çok ilgili ve tatlı dilli bir hanımefendi.
Themom_ kasimonbes İstanbul Şişli kolan international Uz.Dr. Burçin Hatipoğlu Muayene ücretini bilmiyorum özel sağlık sigortamız olduğu için Ama kendisinden çook memnunum aşırı tatlı bir hanımefendi doktorluğunun yanında insanlığıda müthiş hiiç soru sormama gerek kalmadan ayımızla ilgili tüm bilgileri yapmamız gerekenleri kendisi detaylıca anlatıyor mama ölçeliğimizi sıklığını kendisi belirliyor whatsapptan istediğim zaman ulaşabiliyorum çook memnunum tavsiye ederim👌
Ktiryaki kasimonbes İstanbul Emsey hastanesi Uz.Dr. Ceyda Kapıcıoğlu Çalışan olduğum için 15 TL normalde 1000 TL den fazla sanırım izinde olduğum için bilmiyorum 😂
Babypolat kasimonbes Kocaeli VM Medical Park Ali Eynallı Muayene ücretini bilmiyorum özel sağlık sigortamız var. Hastane hizmetinden ve özellikle doktorumuzdan çok memnunum 🤗
Alparslan4 kasimonbes İstanbul gaziosmanpaşa Avrasya hastanesi Üzeyir jafarov cok naif cok memnunum ücreti 650tl
nurbanu_ kasimonbes Kocaeli MedicalPark Dr. Ali Eynallı Sanırım 1.350₺ muayene ücreti, özel sağlık sigortamız var. Bebeğim 59 günlük doğumundan itibaren Ali hoca takip ediyor, kendisini çok sevdik.