ireembassturk-98 Bayanlar merhaba. Ben 2 ye hamileyim şuan. Benim en son ağustosun 25-30 gibi adet görmem gerekiyordu. Ama adetim gecikince eylülün 2 sinde test yaptım ve direk pozitif çıktı. Daha sonra hastaneye kan vermeye gittim aynı gün beta hcg 313 cıktı. Dün perşembe günü yani ayın 7 sinde tekrar yaptırdım sağlık ocağına 450 olmuş sadece. 1. Cocugumda hatırlıyorum 5-6 günde değer uçuyordu resmen. Sonra doktorumuza yazdım. Gelişmeyen gebelik veya dış gebelik olabilir dedi. Yarın gidip baktıracağım. Fakat böyle bişey başına gelen var mı? Ayrıca kanamam vs öyle bir sorunum yok şuan. Ama hiçbir hamilelik belirtisi de yok. yani sanki hamile değilim. Enerjiğim,midem bulanmıyor iyiyim baya. Bir sorun oldugunu anlamıştım yani bana normal gelmiyordu bu halim. Bilmiyorum yada belkide geç döllenmedir? Siz ne düşünüyorsunuz ve başınıza geldi mi böyle bişey?
uynakbalina ireembassturk-98 farklı yerde kan verince farklı sonuç çıkıyor o yüzden genelde aynı yerde kan verin derler
Gokturk_ ireembassturk-98 her hastanenin kendine özel referans aralığı vardır.Genel de aynı yere kan verin ve yarın gidin kontrol ettirin.
lyl0742 ireembassturk-98 benimde böyleydi kese boştu 9.hafta ya kadar bekledim oluşmadı sonra zorunlu kürtaj 😔 inşallah sizinki sağlıklı bir geç döllenmedir oyüzden az artmıştır
ireembassturk-98 uynakbalina ilk cocugundada farklı 3 yerde yaptırmıştım ama hep değerler aynıydı.. bilmiyorum hayırlısı olsun gerçekten
ireembassturk-98 Gokturk_ ben ilkten hastanede yaptırdım sonra sağlık ocağında. Şimdi yarın kendi doktorumun olduğu hastanede yaptıracağım 3 farklı yer olacak yine
Marmadal Ben daha önce dış gebelik geçirdim, beta hcg düzenli artmıyordu, hatta bazen düşüyor, bazen yükseliyordu. O sebeple ihmal etmeyin nolur nolmaz. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir🌸
ireembassturk-98 Marmadal anladım evet yarın gideceğim kadın doğum doktorumuza. Yani 6 günde 300 den 450 olmuş sadece bilemedim. Belki geç tutmuştur belkide dış gebelik veya boş kesede olabilir diyor doktorumjz bakalım hayırlısı olsun
ireembassturk-98 lyl0742 inanır mısınız bu hamilelik bize süpriz oldu korunmamıza rağmen şok geçirdik inanamadık ve kabullenemedim hep ağladım ama simdi böyle bişey varsa cok kendimi suçlarım cok ağlarım😞