Kızlar oğlum 4 yaşında çarşambadan beri kreşe gidiyor. İlk gün sabah biraz ağlamaklı oldu ama ağlamadı gitti sorun olmadı. Eve gelince anne yarın gitmesem olur mu vs dedi. Konuştum babasıda konuştu gitmesi gerektiğini anladı. Dün ikinci gündü istekli bir şekilde gitti sorun olmadı. Bugünde üçüncü gündü sabah bıraktım okula girerken yüzü ağlamaklı oldu yine sesi titredi giderken. Sonra içeri girdi ayakkabılarını cikardi pandufunu giydi ayakkabısını dolaba falan koydu beni almaya gel unutma tamam mı falan dedi sınıfına girdi. Çok istekli değil kızlar ya ne yapmalı sizce. Hevesli gitmiyor öylesine gidiyor sanki. Okuldan gelince sorular soruyorum tek tük cevap veriyor anlatmıyor pek bisey. Dün öğretmenine sordum 2 gündür az çok gozlemlemiss8nizdir nasıl uyum sağlayacak mi dedim. Sınıfın en uslu sessiz sakin çocuklarından biri dedi. Suanlik sorun yok uyum sağlıyor dedi. Hocam hic agladi mi peki dedim hayır hiç ağlamadı dedi. Öğretmeni memnun yani. Zaten yarım gün 8 buçuk. 12 buçuk. Devam etmeli mi acaba. Baba istekli gibi gelmiyor. Sizinkiler nasıl.