plnymn edaabeyazel11 çok fazla yere koyup bırakmıyor musunuz? Ben biraz öyle yapıyordum son 1 aydır bıraktım dün tamamen başladı emeklemeye
kolonyalimendil edaabeyazel11 9 ay 27 günlük emeklemiyor 😂 emekleme gelişim basamaklarından değil zaten.. yerde yüz üstü yatmayı sevmeyen bi bebekti doğduğundan beri halen uğraşıyorum ama yok istemiyor.. yürüme hevesi var bakalım 🙈
durukusunannesi_ edaabeyazel11 emeklemek zorunda değil ama bol bol yüz üstü yere bırakın ben hep öyle yaptım bi de böyle yürüyen zıplayan civciv gibi oyuncaklar var ya onları çok seviyorlar peşinden gitmek istiyordu öyle öyle emekledi 7 buçuk aylıktı
aysecikm edaabeyazel11 bazı bebekler emeklemeden direk yürümeye geçer her bebek emeklemez ama yerde bırakın tabi bolca
edaabeyazel11 plnymn kendi dönüyor zaten sürekli yerde aslında bacaklarını kaldırıyor ama kollarını tam dik tutamayip yıkılıyor
Beril4226 Emekleme bir gelişim basamağı değil bazı bebekler emeklemeden yürüyor yürüdükten sonra emekliyor fazla takılmayın bence 🥰
edaabeyazel11 kolonyalimendil valla benimkide yürüteçte gitmek istemiyor elinden tutup gezdiriyorim çok hoşuna gidiyor
Havvayigit edaabeyazel11 oglum 10 aylikti emekleri tutunup kalktı sıralama yaptı o yüzden merak etmeyiniz yapar