uynakbalina bu aralar başını sağa sola sallıyor nedeni ne olabilir, bir arada sürekli kafasını sağ tarafına yatırıyordu doktora sordum hocam utanma refleksi mi yoksa kulağı mı ağrıyor diye kulağı kirli demişti şimdi bu ne olabilir 🤷🏻♀️
E9y_1 uynakbalina keşif zamanında olduğu için ola bilir mi oyun yapmıştır belki kendine 1haftadan fazla sürüyorsa içiniz rahat etsin istiyorsanız bir doktora görün 🙂
uynakbalina E9y_1 bilmiyorum babası kafa sallıyor ona bakarak oda ondan yapıyor diye düşünüyorum pazartesiye randevu aldım götüreceğim belki yaşayan olmuştur diye sormak istedim 😊
Selinalpi Bizimki 5 aylıkken başlamıştı kafa sallamaya 1 yaş olmak üzere geçti doktoruna videosunu göstermiştir oyun yapıyor korkma demişti erkek çocuklarının değişik huyları olabiliyor demişti Allah bağışlasın erkek mi
uynakbalina Selinalpi evet canım erkek, bakalım götürcem bende randevu aldım videoda çekerim, uykusu geldiği içinde yapıyor olabilir bu postu açtıktan sonra uyutuyorum şu an yani kötü bişey getirmek istemiyorum aklıma da insan yine de merak ediyor