irem12 Sağlı sollu yatırıyorum olmuyor. Şiş tarafına daha cok yatırıyorum düzleşsin diye bu sefer diğer taraf şişiyor. Ben anlamadım ne yapacağım naısl düzen alacak bebeğimin kafası. 4 buçuk aylık. Bir yeri düz bir yeri bombeli. Yukarı çıktıkça da öyle.
ipekkkli irem12 benim kızımında öyle. Devamlı aynı tarafa yatmak istedi düzelmiyor bıraktım bende kafa yastığıyla devam ediyorum
Marziye1 irem12 bizde de böyleydi kafa şekillendirici yastık aldık ama bebeğim sürekli döndüğü için doğru düzgün kullanamadık baktım yastıkla olmayacak ben sürekli diğer yatmadığı tarafa yatırdım o tarafa alıştı sürekli o yatmadığı tarafa yatmaya başladı. Şimdi 13.5 aylık kafa şeklimiz şükür gayet güzel sizde sürekli ama sürekli diğer tarafa yatırın
Ayyyssseee irem12 benim oğlumda aynı şekilde. Doktor diğer tarafına yatır düzelir diyor ama oğlum sürekli düzleşmiş tarafa yatmak isteyip dönüyor. 4 ay 6 günlük şu an. Büyük oğlumda aynı şekildeydi. Onu da diğer tarafa yatırma yöntemiyle düzelttim şuan dokuz yaşında gayet normal kafası
irem12 Marziye1 sorun şu. Bombeli kısma yatırdım orası düzleşti bu sefer düz olan yer bombeleşti anlamadım ben
irem12 Ayyyssseee sorun şu. Bombeli kısma yatırdım orası düzleşti bu sefer düz olan yer bombeleşti anlamadım ben