Denizinoglueymen Merhaba anneler oğlum 4 aylık bir haftadır yattığı yerden kalkmaya calışıyor kıpkırmızı oluyor bagırıyor resmen sürekli böyle yapıyor sanki bir şey var gibi normal mi sürekli böyle yapması
ayazasaf Denizinoglueymen benim oğlumda öyle çok istekli kalkmaya beline kadar doğruluyor doktorumuzun yanındada yaptı oda kendi çabalıyorsa siz destekleyin sorun değik dedi
Hulyakoc Denizinoglueymen 4 aynizda anne Destegi ile günde yarim saat oturtabilirsiniz (5er dk sabah Öglen ikindin gün icind) ki o arada gaz da kolay cikar ve cocugunuz becerileri aktiverer artar
Denizinoglueymen ayazasaf öyle mi cok sevindim şuan da daha erken acır beli boynu diye korkuyordum ben de
Sasah1441 Denizinoglueymen canım benim iki tane yastığı verevli koyup ortasına oturuyorum ben çok az bi süre ama o kadar seviniyor ki 🤗
ayazasaf Denizinoglueymen ellerimizden tutunca kalkmaya çalışıyo veya yattığı yerden öyle bir zorlanıyoki kalkmak için doktorda bazı bebekler erken gayret ederler sorun yok oturmak istiyormu demişti evet dedim çok istekli ama korkuyoruz oturtmaya dedim oda siz destekleyerek oturtabilirsiniz kısa kısa dedi