askbocusum_1 Kızlar aranızda emzirirken Yeşilçay içen var mı?içersek herhangi bi zararı olur mu acaba bilgisi olan var mı bu konuda.internete baktığımda zararı Yok diyo ama daha önce doktoruna soran oldu mu acaba
Ozanesma askbocusum_1 ben sordum. Günlük 200 mga kadar kafein alabilirsin. Bir fincan yeşil çayda 25 mg civarında. Abartmamak şartıyla tüketebilirsin. Ancak kafein az da olsa sütüne geçtiği için bebeği uyandırıcı etkisi var. Sabah saatlerinde içmeye çalış.
Fundaahmet askbocusum_1 ben doğumdan beri kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadık özelikle bebeğim tuvaletini yapamadığı zamanlar içerim onun etkisiyle yapar 🤗 tabii herkeste aynı olurmu bilemem
askbocusum_1 Ozanesma evet kafein miktarı az ama ben bitki çayı içerken tedirgin oluyorum acaba süte geçip bebeği olumsuz etkiler mi diye .günde bi bardak içsem zararı olmaz heralde 😊
askbocusum_1 Reykzy aynen CNm.bu aralar kilo da aldım Yeşilçay bana iyi geliyor bu yüzden tekrar içmeye başlamak istiyorum
askbocusum_1 kaganannesi evet CNm araştırdım ama burda kullanıp tecrübeli annelere sormak istedim.malum artık internette yazılanlar artık birbirini tutmuyor 😊