Eylem123 Kızlar yardım bebeğim 3 aylık sürekli kabız oluyor lagmanla zor açılıyor bildiğim kadarıyla lagman bağırsakları tembellestiriyor ne yapa bilirim karnına zeytin yağıyla masaj yapıyorum poposunu uyarıyorum ama yapamıyor ya
Lenavegeceninannesi Eylem123 bence doktor desteği alın cunku sürekli olmadı Baska seylere işaret olabilir
Delald71 Eylem123 emziriyorsan açlık otu iç sütten geçer onunda bağırsaklarını çalıştırır sende her yemeğine kimyon ekliyorsundur zaten, ben çok faydasını görmüştüm
fzugurcan Eylem123 kabız derken katı mı yapıyor? Bizde de kaka gecikmesi oluyor, üç aylık olmak üzere. Kabız değil, yani yaptığında yumuşak kıvamlı ama 10 gün yapmadığı oluyor ve huzursuzlanıyr :(
Eylem123 Lenavegeceninannesi götürdüm doktora bazı bebekler böyle dedi lajmanla desteyecegiz artık dedi ama ben doğal yöntem istiyorum
Lenavegeceninannesi Eylem123 kayısı kurusunun suyu, doğal zeytınyagı, kabak, kefir, probıyotık acıdan zengın yıyecekler mevsimine göre erik mesela bagırsak çalıstırır, yoğurt ev yapımı benım kızım üç yasında bz