Enerci Elimde 8 bin tl kadar para var çarçur etmek istemiyorum bilezik almak istiyorum ajda bilezik gibi bisey alabilirmiyim
alonee Enerci 8000 e bilezik iyiymiş ya hdjdjdn çok anlamıyorum ama değerini kaybetmeyecek bişeyler alın bence
Karpuzlufistiksarma Enerci al nakit olarak kalmasın . Değer kaybetmeyen bişi olsun ama yada biraz daha ekleyin tam altın alın 8 ayar düşük gramlı bilezik alabilirsiniz
Tostosun_Annesi14 Enerci 10 gram ajda bilezik 16 bin lira zaten bi 9 gram var birde 10 gram var ajda bilezikte alamazsınız malesef
SevimliHayaletCasper Enerci 8 bine ajda olmaz cnm geçen ay 2 tane aldım 30 bin tuttu. O paraya düşük ayar bilezik olur ve maalesef satarken değer kaybettirir. Az daha ekleyip tam altın yada gram alabilirsiniz
Mlk026 Enerci altın al sonra üstüne katıp alırsın özel yaparlar kuyumcular bilezik ama çok ince olur yamulur hemen
hayal_perest Enerci bence dolara yatırın biraz zaman sonra altına çevirin geçen hafta bilezik aldım 26 milyar. Değer kaybedersiniz
gokcebsyn Ben olsam ata fln aşırım sizin yerinizde olsam yada üzerine biraz daha katıp tam Altın alabilirsiniz kolye olarak takarsınız
Bal38 Enerci bilezik zannetmiyorum yaa kuzum biz 2 ay önce çeyrek altınlı bileklik almıştık zinciri felanda altın çerçeveli 10 bin 100 aldık sende üzerine ekleyebilirsen öyle bişey al bence
Niloya_ Enerci Alınmaz o fiyata bilezik kalmadı kuzum alsan bile ayari düşük olur o zaman da sattığın zaman kâr elde edemezsin onun yerine gram al hiç kaybetmezsin kârin olur
Edada Enerci bilezik almayın satarken zarar edersiniz ki 8bine ayarı çok çok çok düşük olan bir bilezik gelir at çeyrek koy kenara yada ceyrekli bilezik tarzı bişey al
Minnakordek Enerci Ajda en az 16 olması lazım 14 ayarlarin fiyatını bilmiyorum iki çeyrek bı gram alır kenara koyabilirsin