gulsumyeter2415 Beslenme çok önemli emzirdiğimiz için kolay gidiyor kilolar instagramda zülal var onu takip ediyorum 4 maddesi var ona alıştım onu yapıyorum ben sabah kalkınca zencefil ve limonlu su ilk olarak sonra kiraz saplı bitki çayı yada yeşil çay sonra kayısılı tarçınlı su kayısı her zaman olmuyor sadece tarçınlı içiyorum sade Türk kahvesi ama şekersiz kahve içemiyorum oyuzden onu yapmıyorum ben öğlene kadar bunları içiyorum bol su kahvaltı saatinş ileri atıyoruz ki bu içtikleririmiz yağ yaksın diye o süreçte sonra kahvaltı ondan sonra youtu.be de Leslie e var evde spor ilk başlarda 15 dk yapabilirsiniz sonra 30 dakika ya çıkarabilirsiniz sporu yaparken vucuda yap yakan bir krem sürebilirsiniz ilk başlarda spordan sonra duş alabilirsinşz vücut rahatlasın zorlanmasın ertesi gün akşam yatmadan da yapsanız iyi olur erken kalkmakta etken bence mümkün se erken kalkıp kendinize bunlar için zaman açabilirsiniz abur cubur u bırakmak önemli oluyor 2 öğün yiyorum ben gün içinde akşam 8den sonra bir şey yemiyoruz bunları rutin hale getirince rahat gidiyor kilolar