Seliscee merhaba, benim oğlumda tam 1 buçuk ay sürmüştü alerjisi. Hemde alerjinin en zor geçen hali olan kurdeşene yakalanmıştık. Çok araştırdım 4 farklı doktora götürdüm, çocuk doktoru olsun cildiye olsun, alerji olsun.. gittiğim bütün doktorlar; evet kurdeşen olmuş . Deri testi küçük olduğu için önermiyoruz sonuçları ağır oluyor. En fazla 1-1,5 yaşında deri testi yapıyoruz. Geriye sadece kan alımı çıkıyor o da çok güvenli bir sonuç vermiyor. Mesela; kan testinde alerjisi negatif çıkıyor annede haliyle veriyor o yiyeceği sonra yine döküntüler başlıyor, tekrar test yapabiliyoruz tarzında çok doktor aynı şeyi söyledi kii bu uygulamadan da arama kısmına alerji yazdığımda çoğu annede kanda verilen testin doğru sonuç vermediklerini söyleyince bende yaptırmadım açıkcası.. Çünkü ne ağrısı vardı nede başka birşey,, sadece görüntü olarak çıkıyordu ve kaybolup yarım saat sonra başka bi yerinde çıkıyordu.. bu durum 1,5 ay sürdü. İlaç kullandık.. En sonunda kendiliğinden kesildi şuan çıkmıyor.. neden alerji oldu diye sorucak olursanız da inanın bilmiyorum. O dönem ne verdiysem hala da veriyorum. O zaman çıkan şey , şimdi çıkmıyor. Umarım yardımcı olmuşumdur.. 🙏🏼