Asli_gul63 Sevgili anneler bebişim 4 aylık aşırı huysuz salyası fazla ishal burun tıkanıklığı ve sert ısırma eylemi var diş mi çıkarıyor sizce 🙄
Jeologanne Asli_gul63 ishal hariç aynı belirtiler 4 aylık olduğu gün alttan iki diş patladı şuan 4 ay 18 günlük Allah yardımcınız olsun 🙏
Meron Asli_gul63 diş çıkarma değil damak sertleşmesi bence. Bizde öle olduk hep diş diye bekledim oğlum 9aylık daha yeni çıkardı dişini. Önce damaklar sertleşiyor. salya nedeni de tükürük bezlerinin aktive olması . İkisi biraraya gelince doğal olark diş düşünülüyor.
pozitifanne İshal hariç benim bebeğimde de saydığınız tüm belirtiler vardı ama 6. Ayında dişi çıktı yani hiç belli olmuyormuş öyle duymuştum canm üstte kalsın postun bilen vardır
Ozlems Bizde 4ay 23 günlüğüz 1haftadır gece gündüz çok huysuz uyumuyo hep ağlıyo. Gece uykusundan acıyla ağlayarak uyanıyo. İshal değil ateş de yok ama ne bulsa dişlerini kaşıyo. Salyalr 2aydan beri var
missmama Bu gece elini kulağına götürdü. Salya huysuzluk ağlama eli ağzında gibi belirtiler ben de var, en az bir bir buçuk böyle gider demişti doktorumuz.