Kızım altı buçuk aylık pazartesi günü işe başladım ve ayrıca iki haftada da iki alt dişi geldi kulak enfeksiyonu, ateş sonrası döküntü kızarıklık falan atlattık geçen haftalarda. Sorum şu geçen haftaya kadar gündüz uykusu olmasa da gece uykusu olan kızım iki üç gündür gece gözü kapalı uyurken çığlık çığlığa ağlıyor sakinleştiremiyorum kucağıma alsam bile uyur halde aslında ama çığlık atarak ağlıyor. Ben işten eve geldikten sonra zaten yapışık ikiz gibiyiz tuvalete gitsem ağlıyor işten geldiğimde üstümü değiştirene kadar kızarıyor ağlamaktan. Gündüz kayınvalidem ve bu hafta eşim akşamcı olduğu için beraber bakıyorlar kızıma onlarlayken mutlu mesut günde iki defa uykusunu da alıyor halbuki sabah sekizde emzirip iie gidiyorum öğlen eve gelip emziriyorum ilgileniyorum üç buçukta da temelli geliyorum eve yani bensiz çokta durmamış oluyor ama artık benimde sabrım kalmadı anlayamıyorum. Dişleri iki tanesi geldi çıktılar yani öyle gülünce falan gözüken boyuttalar ama yine de sancı mı yapıyor başka diş mi geliyor ondan mı böyle, yoksa bana mı yapıyor anlamıyorum artık gerçekten gece uyumuyorum sabah işe gidiyorum öğlen gel yemek saatini kızıma ayırıyorum tamamen hafif atıştırma yapıyorum ancak ii çıkışı zaten evde geceye kadar eşim yok yapışık yaşama serüveni daha dört günde pertim çıktı ne yapacağım bilemiyorum. Kusura bakmayın uzun oldu biraz ama işe başlayan anneler ya da diş dönemindekiler en azından belki yalnız olmadığımı ve bu sürecin de geçeceğini söyler diye yazmak dertleşmek istedim