_Pnr_Kmrc_ Kızlar bebeğim 12 gün küvezde kaldı doktor taburcu olurken aptamil PDF mamasını önerdi taburcu heyecanından soramadım bu mamaya ben ne kadar devam edicem aptamil 1 2 die devam ediyor bilen bilgilendirirmi bir kutu bitirdik bu mamaylamı devam edicem
aysecikm _Pnr_Kmrc_ 6 aya kadar 1 numara ile ama sadece mama ile mi beslencek artık anne sütü alıyor mu
momysncp_ _Pnr_Kmrc_ bizde aptamil prematil kullandık (prematüre mama) normalde dogması gereken tarihe kadar kullandık (45 gün erken doğmuştu ) 45. Günde normal 1 numaraya başladık
_Pnr_Kmrc_ aysecikm meme+mama şeklinde besleniyor cnm aptamil pdf ye mi altı ay devam edicem pdf taburcu sonrası oluyor
aysecikm _Pnr_Kmrc_ evet mamalarda 1 numarayı 6. Aya kadar kullaniyorsunuz öncelik emmesi olsun tabi o daha sağlıklı doymdiginda sütünüz az yada olmadığında mamada verin mesela bende bir aylıkken mamaya başlamıştım sütum çok azdı hiç doymuyor hep ağlıyordu hem emdi hem mama içti
_Pnr_Kmrc_ momysncp_ teşekkürler cnm benim bebeğimde 35+5 te doğdu şuan doğması gereken tarihe geldi mamasıda bitti yarın aptamil 1 nomu almalıyım o zaman hep bu şekilde mi ilerleniyor doktorada ulaşamadım bugun yanlış bişeyde yapmak istemiyorum mamada çok pahalı alıpta kullanamazsam die karman çorman oldum
momysncp_ _Pnr_Kmrc_ evet canım normal dogması gereken zamana geldiyse artık 1 numara alabilirsin 6 aya kadar 1 no kullanıp 6.ayda 2 noya geçeceksiniz biz bu ay sonu 3e gecicez, bende 33+3 dogum yaptım