Bugleminannesi28 Kızlar bebeğim 9.5 aylık ağzını sehpaya sokuyordu yanlışlıkla kafayı vurdu ve kafası birden nohut tanesi kadar şişip morardı buz koydum biraz ama malum soğuk diye ağladı çektim ilaç sürdüm oraya doktora goturmelimiyim
printhelloworld Bugleminannesi28 bir şey olmaz bence benim bebeğim de vurdu birkaç kez buz tuttum trukid stick sürdüm hemen geçti
Momyofthesun Bugleminannesi28 bir şey olmaz. Büyük ihtimalle derisi ezilmiştir. Benim kızım kaç defa vurdu kafasını o şekilde sadece bir keresinde morarmıştı götürmedim. Gerçekten her çarpma düşme de doktora koşsak hastanelere girişimiz yasaklanır. Biraz da mantıklı davranmak gerekiyor
Bugleminannesi28 Zeynep_ytr çok hızlı vurmadı aslında o yüzden sorma gereği duydum sehpayla arasinda bir metre bile yoktu 1cm vardır yoktur çok yakından ağzıyla yalarken kasının üstünü vurdu yakından birden morardı nohut kadar şişti şimdi indi gibi ama bilemedim
Baloglum23 Bugleminannesi28 uyutmayin gozlemleyin ters giden birsey gorseniz goturun bence. Ne olsa kostursak doktora ohooo😊
Bugleminannesi28 Baloglum23 doktorda böyle diyor 🤭 ama ilk anneligim korkuyorum 😁 büyük ihtimal damarı böyle oldu