Deletedmom_82 2 ay 3 günlük sütumu sağıp veriyorum günde 2 3 kere mama veriyorum anne sütü aldığı içinde vermiyorum çevremdekiler ver diyor
Masalina12 Deletedmom_82 benimde 1 buçuk aylık herkes ver ver diyor benim kızım küvöze girdi yanındaki küvüzde de bitane bebek vardı çıktığı zaman doktor bana dedi bu bebeğe su vermişler sürekli potasyum değeri çok yukselmiş diye yatmış
Yagmur_24 Deletedmom_82 bence vermeyin biz ne zaaman memeyi bıraktı tamamen mamaya geçtik içte o zaman doktor su ver dedi anne sütünden alıyor zaten merak etmeyin
Melike-emirasaf Deletedmom_82 yok canım verme 6 aydan sonra vermeye başlarsın anne sütünden karşılıyor su ihtiyacını bebek mamada suyla hazırlandıgi için ekstra su verme. Böbreklerini yorarsin daha gelişmedi bile
Umay_0606 Yagmur_24 bende iki haftadır sadece mama veriyorum sizce susuz kalıyor mudur ekstra su vermem gerekir mi herhangi bir susuzluk belirtisi görmüyorum
queenmom_ Deletedmom_82 43 günlük bebeğim anne sütü ve günde 3 kez mama veriyorum doktorum her mamadan sonra 2-3 çay kaşığı su ver dedi
Yagmur_24 Umay_0606 kaç aylık bebeğiniz 4 e geldiyse 4 ten sonra veriyorlar arkadaşıma doktor da dedi ver diye. Ama sizin bebeğinizin ayı da önemli
Mirzahamzam Deletedmom_82 Benimde oglum 3 aylik doktor du ver dedi tamam oluk oluk degil ama hunde yarim cay bardagi kadar bende her mamadan sonra veya once biraz veriyorum evet anne sutu icse tek haklisiniz ama mama takviyedi yapiliyorsa suda verilir yinede doktorunuza danisin
Sevvl Deletedmom_82 ben yeni vermeye başladım kuzum ne zaman ek gıdaya geçtik o zaman verdim asla vermedim verme taraftarı da değilim hiç bi doktor da ver demedi şaşırıyorum ver diyen doktorlara şu tadını bilmeyen bebek susamaz yemek yemedıgı için vücudu suya da ihtiyaçı olmaz
Deletedmom_82 Sevvl su ihtiyacını sütten karsiliyodur manada suyla oluyor bende verme taraftarı değilim yinede sormak istedim😌
Sevvl Deletedmom_82 sen bilirsin kuzum çevreden çok tepki geliyor şu ver su niye vermiyorsun çocuk yanmıstır 😂
Ahazize Deletedmom_82 mamada suyla hazırlanıyor sonuçta , ve verince bir iki çay kaşığı anca su içiyolar , verebilirsiniz . Ben veriyorum ve böyle düşünüyorum.
Yagmur_24 Umay_0606 1 ay daha bekleyin ya sonra zaten kış olcak ama içiniz rahat edecekse mama sonrası 15-20 dk sonra 1 çay kaşığı ladar verrbilirsiniz öncesinde vermeyin karnı doyuyo mamayı az içiyolae bilginize