Atssssss000 Kizlar merhaba iyi günler. Gorumcem evlilik hazirliginda ama nisanlisina pek guvenmiyor snapchat rekoru yukseliyor diyo sizce bu rekor neden yukselir bi bilginiz var mıdır acaba
Sermec27 Atssssss000 ben kullanmıyorum pek bilmiyorum da sadece nete yazdım böyle çıktı iste aktiflik paylaşım yapma arkadaş ekleme gibi şeylerle artarmis
zehraertavli Snapchat rakamları snap attıkça çıkar . Çok aktif kullanıyor demekki yükselir o yüzden . Birde görümcenizde snapchat indirsin ve eklesin nişanlısını neler paylaştığını görür .
zehraertavli Atssssss000 sık sık atıyor demekki seviyor paylaşım yapmayı demekki bilemicem ki bende sevdiğim için sbapchat te paylaşım yapmayı benimde yükselir ona binaaen diyorum .. Birde dediğim gibi görünceniz de indirsin görür paylaştıklarını .
Sema065 @Atssssss000 Mesajlaşınca aktif kullanınca paylaşım yapınca yükseliyor görümcemin kızı söylemişti mesajlaşma da daha da yükseliyormuş
zehraertavli Sema065 süpesi varsa sorsun o zaman ben olsam sorardım rahatsız olduysa kapatmasını istesin mesela .. En mantıklısı
Atssssss000 zehraertavli yapmak isteyen o hesabı kapatir bidaha acar o zor degil ki gorumcem emin olup oyle baski yapmak istedi