Yusufyagizt yamangizem ne sekerli su ne mama emzirebiliyorsaniz surekli emzirin benim iki bebegimdede vardi doktorum gak dese meme ver guk dese meme ver demisti gunduz saat basi gece 2 saatte bir zorlada olsada emzirmistim
mandalinaaski yamangizem emzirmeye ilave olarak gün ışığında tutmaya çalışın gece de yattığı odada lambader ile bebeğe sarı ışık tutmuştum ben deneyin. İdrar ile atıldığı için bol emzirin yarım saatte 1 uyuyor aman demeyin.
Happyfam Gün en yüksek çıktığı gündür. 2 ay sarılıkla uğraşmış biri olarak tavsiyem saate takılmadan emzirin. Uyuyorsa da en geç 2 saatte bir uyandırın. Uyanmıyorsa ayağını yüzünü ıslak bir mendille silin veya altını açın ki uyansın emsin. Doymadığını düşünüyorsanız emzirmenin üstüne mama da verin (doktor tavsiyesiyle tabiki) En son batıl inanç olarak sarı örtü ve bir altın da koymuştum beşine yüzüne doğru bakan 🙈 bizim değerimiz 17. 1 Di yatış dediler ama tam açıklamadılar ben kendimi çok yıpratmıştım. Meğer basit bir tedaviymiş. Baktınız devam ediyor fototerapi verirsiniz kendinizi üzmeyin. Sevgiler 🌸
6163 yamangizem bebeğin şuan çok küçük doktorlar süt içmesini öneriyor bolca geçmesi için fakat şuan muhtemelen sütun olsada seni kavrayamayip tam doymadigi için sarılık olmuştur .arada mama takviyesi yapmalisin.sarilik geçene kadar
Ay-zey yamangizem bol bol emzirip gerekirse mama verin ben mama vermemiştim ve 4.gün değer 26ydı çok korkmuştuk, hemen ışın tedavisi yapılmıştı da öyle düşmüştü, bizim değerimiz çok fazlaydı. çişle kakayla atacağı için mama ve meme en önemlisi
Bulut-ily yamangizem Bizimde çok yüksekti hatta kan uyuşmazlığından 2.5 ayında geçti tamamen.Sütünüz yeterliyse sadece sık sık emzirin doktor zaten yetmediğini kilosundan anlar ve ona göre mama takviyesi önerecektir.