Nurdanhakan [bilinmeyen] korkma sakin ol benim oğlumda ilk 15gün çok kilo 400grma yakın kaybetti benimde psikolojim inanılmaz bozulmuştu hastaneden geldiğinde giydikleri gün geçtikçe bol geldiğini görüyo inanılmaz üzülüyordum ama hiçbir sorunu yoktu göze gelen bir sarılığı bile olmadı ama sonrasında doktorumuz mama Öner’di ama ben kullanmadım bu sefer saatli emzirmeye başladım üç saat çok uzun ben gün içinde saat bası emziriyordum en uzun emmediği saat 2 saatti geceleri oda iki saat uyutup uyandırıyordum tüm günüm emzirmeyle geçiyordu diyebilirim tabiki kendim içinde takviyelere başladım süt arttırıcı sütü kaliteli hale getirici ne varsa yeme içmeme ciddi özen gösterdim bu yönteme başladıktan 28 günün sonunda 1930 kg aldı üstüne hatta doktorumuz ve saglık ocağındaki ebeler mama verdiğimi düşündü ama ben sürekli emzirdim tek sorunumuz oğlumda sağolsun emmeyi Seviyor ama biz kusana Kadar Emer hale geldik fazla stres yapmayın mühim plan bebeğinizin sağlıklı olması öncelikle psikolojinizi düzeltin herşeyin yoluna gireceğine İnan’ın ve yoluna girer Allah’ın izniyle
Ecmafcgrr [bilinmeyen] canım benim kızımda öyleydi geceleri 2 saatte 1 gündüzleri saat başı emzir mama ile de destek ver toparlıyor merak etme günde 10 gr alıyordu sonradan toparladı ,eğer uyuyor olursa biberonla ver
Zmrt [bilinmeyen] ne 3 saati 2 saati ya yarım saatte bş her zaman emzircen ki sütğn gelicek saat falan bakmıycan hiç aklına geldkce hep vericen..tamam mamada ver bi süre ama 15 güne kadr kaybedeblr sen bundan sonrasını takip et
Cansu425 [bilinmeyen] 3 saat Cok iki saatte bir emzirin mutlaka uyanma durumuna gore 1 saat 1 bucuk saatte birde olabilir. Emzirdikce sutunuz artar
Cansu425 [bilinmeyen] bazı anneler mama vermeyi reddedip daha cok emzirme ustune dusunyorlar basirili olanlarda oluyor burda hikayelerini okuyorum ama iste daha cok kiloda kaybedebilir hic stres edip bunları kafanıza takmayın benim bir arkadasimin sutu yetmedigi icin mama ve emzirme yoluyla devam ediyordu bebegi bir kac aylik olunca sutu cogaldi mamayi biraktilar iki yasina kadar emdi bebegi farkli doktor gorusude alabilirsiniz basarili guvendiginiz bir doktorsa mutlaka onu dinleyin zaten
Nurdanhakan [bilinmeyen] rica ederim endişelenmeyin sakin olun en büyük sorunu bizim endişelerimiz yapıyor çocuklara hissediyorlar