sahim Bugün 2 aylık oldu doğum kilosunun iki katını geçti şimdiden. Sadece anne sütü alıyor mama da vermiyorum ama her istediğinde emziriyorum obez olmasından korktum bi 😅
Masalalya1 sahim neler yapıyorsun canım anlatrmısın 😅 benim bebeğim 35 günlük sütüm artsın diye uğraşıyorum. Bu ay kilo alımı iyi olursa emzirmeye devam edicem. Olmassa mecbur mama vericem ama ben mama vermek istemiyorum🤦🏻♀️
izd sahim bebeğe vakti zamanı geldiğinde kan tahlilleri yapılır ama küçük bebekler zaten sık emzirilir, kilolu diye emzirmeyi azaltmaz genelde doktorlar. Ama zamanı gelince veya doktorunuzun önerdiği vakitte kan tahlilini mutlaka yaptırın
sahim Masalalya1 bizim genetik sanırım sütüm artsın diye özellikle bişi yapmıyorum anneminde çokmuş sütü. Ama helva bal tatlı olan her şeyden çok yiyorum sütüm artsın diye değilde canım çok istiyor. Bebeğim çok gazlı o yüzden yemekleri de çok seçerek yemek zorundayım
Masalalya1 sahim benim bebeğimde çok gazlı bende dikkat ederek yiyorum. Dereotu roka tahin pekmez kuruyemiş .. şerbetli tatlıda yiyorum bide bestlak damla kullanıyorum. Aslında sütüm var akıyo çünkü sürekli ama inşallh bebeğime yarıyordur 🙏 bebeğim doğunca ilk hafta sarılık oldu o yüzden mamada verdim günde 2kez.. şimdi 2.aya girdiğimizden beri vermiyorum mama. Sürekli emziriyorum. 3litrede su içiyorum.
Hafsaa1 sahim gazlı bebek hızlı kilo aldır gaz oldukça ne yapacağını bilemez ve memeye düşer demişti doktorumuz bizimkinde olduğu gibi çok hızlı kilo aldı çünkü memeden ayrılmıyor yarın tosunlara diyelim ama şu gaz olayı beni mahvetti acillik olduk resmen 43 günlük bu arada bizimki
Marryyy Anne sütü obez yapmaz mama da kısıtlama yapılır ama anne sütü ilk 3 ay bebek istedikçe emmeli sonra düzene girer zaten
sahim Masalalya1 damla işe yarıyor mu onlarca damla denedim sanırım. Emerken çok zorlanıyor gaz sancısı giriyor. Normal zamanda da sürekli ıkınıyor ıkınma sesi duymaktan bazen çıldıracak gibi oluyorum dayanamıyorum acı çektiğini düşündükçe.
sahim Masalalya1 he bestlak süt artırıcıymış bende gaz damlası sandım ilk defa duydum ismini o yüzden sormuştum 😅
sahim Minikkuzum1011 öyle sanırım sürekli de emmek istiyor beni zayıflattı hamile kaldığım kilodan da düştüm kimse inanmıyor iki ay önce doğurduğuma 😂
Minikkuzum1011 sahim bende öyle 51 kilo ile hamile kaldım 64 kiloda doğurdum 40 çıkmadan 50 kiloya düştüm şuan 48 kiloyum. Emziriyorum ve mutluyum çok yorucu ama iyiki emiyor.
Minikkuzum1011 sahim ve zaten 4. Aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor şimdi istediği kadar emzirin zamanla bu kadar sık emmek istemicek