Tombikdonerartikcokpahali Allah’ım kahkaha atiyorum böyle bir yetenek olamaz yani. 🥺 Resmen çocuk baktı baktı ve birseye benzetemedi. Sonra hemen sildi kendisi karalamaya başladı bir saat olacak birdaha birşey çiz demedi 🤣🤣🤣 kendi kendine uğraşıyor
-_-hUysUzvetatlikadin Tombikdonerartikcokpahali ay bizde de tam tersi birebir aynısını çizerim oğlanın hayal gücü onu bak başka şeye benzetir yetenek çöp olur 😅😅
Deletedmom_70 Tombikdonerartikcokpahali bu konuda yetenekliyim desem tam güzel olmasa da birebir aynısını çizmeye çalışırım, oğlumda bana çekmiş herşeyin aynısını çizer🙈 Çizdiklerimden birileri bu videoydu kırptım yavrum o zaman ne küçüktü ya🥲 yandaki kaşıkla da zürafa çizmiştim😄
MommysMini Tombikdonerartikcokpahali mutasyon geçirmiş ineğin henüz ne olduğunu bilmediği için şaşırıp kalması normal annesi 😂😂
gencmom_ Tombikdonerartikcokpahali mö ve miyavın karışımı gibi olmuş bu kadarını bile çizemeyen ben 🥲 resimde 0’ım
keskebirazuyusam Hahahaha😂😂😂 çizim konusunda ikizim olabilirsiniz. Oğlumda kalem kağıt getirir bi aslan çizsene anne diye, en son çizdiğim şeye anne saçmalama diyip götürüp çöpe attı 🤣🤣
Tombikdonerartikcokpahali keskebirazuyusam hahahaha ya ben şaşırıyorum böyle birşey olamaz halbubki inek çok basit bir hayvan ne bilim 🥲 kuş bile cizemedim
keskebirazuyusam Tombikdonerartikcokpahali çocuktan önce hiç bişey çizmek zorunda kalmayınca şimdi çizim özürlü olduğumu anladım ben😂😂😂
Tombikdonerartikcokpahali keskebirazuyusam yaaa ta ne zmana önce lisedeyken falan bir kaç çizim yapmıştım ama ohhoo 🥲 yazık sana da bana da
Tombikdonerartikcokpahali -_-hUysUzvetatlikadin ay çok güzel maşallah size ben çok ozeniyorum fakat bir tek karikatür yeteneğim var. İlerletmedim sadece üstüne dursam hallederim ama nerdeeee, gerçekten çok güzel bu tarz şeyler çizmek 🥲🌹🥰
Tombikdonerartikcokpahali Deletedmom_70 maşallah size 🥰🌹 çok severim böyle olanları keşke bende öyle güzel çizebilsem
Tombikdonerartikcokpahali Deletedmom_70 ya bakaraktan çizerim yaparım ama aklıma o an gelmiyor tabi 🥲
Tombikdonerartikcokpahali yagmurkokusu_ oha bu da büyük bir yetenek benim eşim çlcin Ali’yi bile yamuk çiziyor. Adam asmaca oynarken 🥲🤣🤣🤣🤣
Deletedmom_70 Tombikdonerartikcokpahali sürekli yapa yapa öğreniyorsun sonra 😃 birde yapıp uğraşmayı seviyorsan güzel şeyler çıkar ben oğluma koliden şimşek mekkuin yaptım mutfak seti yapmıştım😄
yagmurkokusu_ Tombikdonerartikcokpahali hahahaha ben ortalıyorum kağıdı kocamı çizer gibi çiziyorum 😂😂😂
Ucansupurge Tombikdonerartikcokpahali Bizde bugun hayvan ciziyorduk. Üstteki at bu arada onu da ben çizdim 😢😂😁 Kızım at ciz dedi 🤷♀️ olmadi be guzel kizim annen basaramadi. Zurafayi bu kadar anlasilir cizip, ati nasıl bu kadar korkunç çizdim bilmiyorum 😂 Dip not arkadasim üsttekini kedi sandı 😞😞😞
Tombikdonerartikcokpahali Ucansupurge hahahahaha üstte ki kediye benziyor ama altta ki kesinlikle zürafa çok güzel cizmissin maşallah sana 🌹🥰🥰