Feyzamm Hanımlar tayinimiz laçine çıktı ev yok diyorlar gerçekten öyle mi orada oturan veya tanıdığı olan kimseler var mı
Zehosa Hayırlı olsun canım bizde eşimin görevi sebebiyle Amasya/Gümüşhacıköyde ikamet ediyoruz.Laçin küçük bi yer orda bulamasanız bile çorum merkezde rahat bulursunuz evi diye düşünüyorum
Feyzamm Zehosa teşekkür ederim size de hayırlı olsun bizde öyle düşündük ama gidiş gelişe izin verilmiyor denildi
Aryamlinamom Zehosa merhaba bende Amasya Merzifondayim eşimin görevi sebebiyle siz sosyal aktivite bulabiliyor musunuz yapicalak hiç bir şey yok
Edaaksoy Ben de çorumluyum eniştem Laçin de sağlık memuru bulursunuz ev sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Feyzamm Edaaksoy ya rica etsem bi iletişime geçip ev var mı haber verebilir misiniz bizi jandarmadan arayıp ev sıkıntı yok gibi şeyler söylediler
Zehosa Lojman imkanı yokmuymuş canım lojman varsa lojman iyi bi seçenek olur diye düşünüyorum bizde lojmandayız çocuklar ve bizim açımızdan arkadaş edinmesi kolay oluyor en azından
Zehosa Aryamlinamom cumhuriyet caddesi var lcw mağazası o kadar 😀 ama doğayı seviyorsanız sıkılmazsınız yaz akşamları güzelde bu mevsimde dışarısı bile kalabalık olmuyor biz doğayı sevdiğimiz için sıkılmıyoruz amasya samsun çorum tokat oralara gidiyoruz gezmek için ama hava soğuduğu için bundan sonra oda olmaz pek mayısa kadar kış uykusuna yatıcam sanırım 😀