0000Bahar Selaaaam kızceler nasılsınız 😊 Kızlar perdelerinizi tüllerinizi neyle yıkıyorsunuz hangi ayarda kaç saat yıkıyorsunuz ve veee veeeeeeee yumuşatıcı ne kullanıyorsunuz şöyle mis gibi koksa
beyzzsenturkk_ 0000Bahar ay bende sorayım koltuklarımı yıkatsam mı yoksa silsem mi bilemiyorum buradakiler neyle siliyor yıkıyor bende öğrenmiş olayım 🙋🏻♀️
12345678fatma 0000Bahar suan perdelerimi yikiyorum yatak odamın penceresini sildim perdesinide atayım dedim kirlenmisti perde programında attim 2 saat 5 dakika normla tursil bide yumosun pembe olan yumosunu koydum mis gibi kokuyor vala icim rahatladi sabahta stor perdemi yikadim elimde tursile yikqdim tertemiz oldu
Alyammm- 0000Bahar Yumuşatıcı da Peros Sarı derim başka da demem 😂 Nasıl güzellll kokuyor herkes soruyor 💖 Tülleri de 30 derece 400 devir 👌🏻
gunesbal 0000Bahar bebek deterjanı yani granül sabun,çamaşır sodası karıştrıyorum 50 dercede 400 devirde yıkıyorum çiçek gibi oluyo yumuşatıcı da pembe yumoş kullanıyodum artık kullanmıyorum oğlum alerji oldğu için beyaz sirke lavanta yağı katıyorum ❤
Atssssss000 Yumosun lacivertini kullaniyorum ben. Hassas programda 30 derecede 400 devirde mis gibi oluyor
noluyasanagenemiros Yumoş mavi kullanıyorum perdelere. Bulaşık deterjanı da atıyordum güya daha beyazlattığını söylüyorlardı ama 🤣
0000Bahar noluyasanagenemiros bulaşık makinası tableti atan da var beyazlasın diye yıkıyorum bende ama gözüme hiç böyle beyaz gelmiyor 😂
gunesbal beyzzsenturkk_ açık renk koltuklarınız varsa silmeyin ben sildim hep su lekeleri oldu kumaştan kumaşa fark eder tabi belki silmesem bu kadar kötü durmaz bi koltukçu sadece beyaz sabun kullanın demişti bezide iyice sıkın nemli olcak bide koltukları kurutun demişti ama benim koltuklar iflah olmaz halı yıkama makinesi alıcam inşallah onunla denicem
vfjun Normalde ele siliyorum koltukları ama kiwinin koltuk halı yıkama makinası var onu almak istiyorum yorumlar çok güzel ve öyle çok büyük blr makina değil bakalim
babyyyy1 vfjun ayy ben onu aldim mükemmel bi sey koltukları cok guzel temizliyor ince halilari da iyi temizliyor oglumun yatağını bile yikadim sari lekeler vardı cikti hepsi
Kbrbisi28 vfjun ben hic ugrasmiyorum yikama firmasini cagirip yikatiyorum koltuklarimi hatta evi dahi temizletesim var dip kose aklimda cidden zor geliyo su siralar ev isi yapmak
0000Bahar vfjun yaa bi ara bende istiyordum halı yıkamak için çocuk olunca heryeri maf ediyor fiyatı nedir acaba
vfjun Aspirin deterjani ile sıvı deterjan ile kopurtup sonra sirke ve yumuşatıcı ile de duruluyorum o şekil yaptım hep
1515g Alyammm- deterjan olarak ne kullanıyorsunuz ben de sürekli eşyalarım kalıcı güzel. Koksun istiyorum denemediğim şey kalmadı
vfjun @“Alyammm-”#p27511387 hadiya memnun değilim peki ablaniz benim düşüncem kaltuklari yapmak ve halialri en azından yıkamaya gönderene kadar beni idare etmesi çocuklu ev malesef iki ayda bir de yıkamak mümkün değil
Ecenin_annesiii 0000Bahar ben perde ayarında yıkıyorum yarım.cay bardağı sirke koyuyorum deterjanin üstüne veee yumoşum.mavisini sonuç missss 🥰
Alyammm- 0000Bahar Kesinlikle şans ver canım asla vazgeçemiceksin . Zararlı evet ama ben koku takıntılı birisiyim 🤦🏼♀️ o kadar çok yumuşatıcı denedim ki Peros derim başka bir şey demem dikkat ama Sarı olan 😂 ay nevresimleri yıkıyorum bir misafir geliyor diyelim buram buram kokuyor 😍 hemen soruyorlar 😂
Alyammm- 0000Bahar Bir de Yüzey temizleyici mutlu yuvammm💖💖💖💖 Keşke parfümünü yapsalar o derece 😂 Ben WC de döküyorum özellikle misafir geleceği zaman gün boyu o koku var 😂 oda spreyli olarakta Eyüp Sabri Tuncer/ Gizli Bahçe Okyanus Ferahlığı evime gelen herkes bunu da sorar 🤭🤭🤭💖💖