Femme1 Elf_moms gunduz ara ara uyanarak 7 e kadar uyur sonra 12 de yine uyuyor gece 3 4 arasi ve sabah 6 7 arasi uyaniyor beslenmek icin
Masalalya1 Elf_moms benim bebişte gündüz meme ağzında tilki uykusuna yatıyor. Yerine yatırınca uyanıyor😅 gece 11de uyudu diyelim gece 3 4 gibi zar zor uyandırıyorum. Meme emip uyuyor sabah 6ya kdr meme ağzında oluyor. 35günlüğüz bu arada 🥰
nrslkvnc Elf_moms benim 2,5 aylık bebeğim. Akşam 21:00 de uyuyor 01:30 yada 02:30 da uyanıyor. Daha sonra 3 saatte bir uyanıyor. Sabah kalkış saatimiz 10 yada 9 oluyor. Bir iki saat oyun aktivite sonrası yine akşam 21:00 e kadar en az bir saat olmak üzere uyuyor 😊
balliikedii Elf_moms gşu iki gün ataktayız sanırım normalde gündüz 8.30 gibi 2. Uykusuna yatıyo 1 saat uyuyo 12 1 gibi tekrar uyuyo 2 3 saat uyuduğu oluyo oyun vas derken daha uyumuyo 20.00 gibi gece uykusuna geçiyo 12 ye kadar uyuyo sonra 3 de 5 de ve 7 de kalkıyo 7 de güne başlıyoruz artık
Chryblssm7 Gündüz çok uyumuyor en fazla 1 saat Gece 11 de anca uykuya geçiyor sabah 3 ve 5 de uyanıyor beslenmeye sonra 6 da tamamen kalkıyor
Neslidy Benim bebegim bir haftadir uykuya dalamiyo uyusada max 10 dk 5. Dakikada uyaniyo gece uykusuna zaten bi turlu gecemiyo aslinda uyuyo ama hemen geri uyaniyor 56 gunluk varmi bu durumda olan
Elf_moms Neslidy bizimki de destekli anca uykuya dalıyor.kucakta pispislama dışarda dolaşıp gelme ile anca ama yinede dalıp yine uyaniyor
koalamlaben Benimki gündüz nerdeyse hiç uyumuyor. Memede uyuduğu kadar. Gece 10 11 gibi uyuyor,3 saatte bir uyandiriyorum sabah 6 gibi kalkiuor bazen, bazen 10a a kadar uyuyor sonra hiç uyumuyor işte