Meliimom Kızlar tükendim bugün 4.günümüz asla söylemiyor çişi gelince mecbur kalırsa yapıyor akşama kadar tuvalette oturuyoruz ne yapıcam :(
Minnakkk Meliimom ilk cocugumda en cok zorlandığım seydi hic ogrenemecek sandım ama oyle olmuyor zamanla duzene giriyor. Suan ikinci cocugum tam iki yasında baslayacagım ama benim korkumdan baslayamıyırum surekli erteliyorum 😂 yoksa oglum klozete oturup ben çiş yapıyırum kaka yapıyorum deyip bekliyor annesi tembel 😂 a Kaka yapınca oturmam kaka var diyor 🤭🤭
Mavininyuztonu Meliimom oğlum 30 aylıktı alistiginda gerçekten çok sabır gerekiyor altını açık bırakın kıyafeti ıslanıp islakligi hissedince alışması bir tık daha kolaylaşıyor yani benimki öyle alışmıştı.
brcn1990 2.5 yaşında kızım. Şubatta 3 yaşına girecek. Yavaş yavaş başladık. Zorlanıyor biraz ama başlamamız gerekiyor artık diye düşünüyorum :( yinede fizikten ve psikolojik olarak hazır olmaları gerekiyor. Çok üstüne gitmeyin. Alışacaklar zamanla :)
Meliimom brcn1990 sürekli ağlıyor ve yapmıycam olmaz diyor psikolojim çok yıprandı beze döndüm dönecem
Meliimom Mavininyuztonu altı açıkta bez hiç bağlamıyorum gecede dahil ama tutuyo son raddede yapıyor tuvalette olmayınca hep altına yapıyor
Minnakkk Meliimom ilk uc gun surekli altına yaptı hic tuvalete yapmadı gidiyorduk tuvalete oturuyordu yok gelmedi diyordu tuvaletten cıkıyırduk hoppppp sırılsıklam 😂😂 3.gun çişi ogrendi ama kaka 10 gun sürdü kaka diyordu tuvalete kosyyırduk yok deyip kalkıyordu yapana kadar hic abartmıyorum 20 30 kez gidip geliyorduk cogu kez yolda yapıp tak yere 😂😂😂
Minnakkk Meliimom cunku kızım suan bes yasında o gunleri unuttum sıradaoglum var ona korkuyırum baslama ya 😒 ama inanın unutulup geciyor hic ogrenemecek gibi gelse de öğreniyor ve unutuluyor boyle gulerek anlatılıyor inanın cok kriz gecirip agladım nasıl olacak diye ama bitti korkumdan ikinciye baslayamıyırum uzerinde cok baskı var tembellik yapma basla diye once kendim hazırlanmam lazım 😂