Yagnur_gunes Tüp baglattikdan sonra ufak da olsa hamilelik riski var deniyor ya ,başınıza gelen yada cevrebizden duyduğunuz oldu mu acaba, tuplerini bağlatip hamile kalan😁
masterofmommy Yagnur_gunes onlar geri çekilme yöntemi ile korunup tüplerimi bağlattım ama hamile kaldım diye uyduran yalancılar.
Suuraisra Yagnur_gunes ben bağlattım 1 yıldır hamile kalmadım. Doktorum milyonda bir olacağını söyledi
sezer2022 masterofmommy Yagnur_gunes 39 yaşında komşumuz tüplerini bağlattığı halde hamile kalmıştı yani yalan söylecek biri değil 3 çocuğu vardı Sanırım en iyi korunma yöntemi komple Rahmi aldırmak 🥴
Ada-Uras-Asya Yagnur_gunes inşallah öyle bir şey olmaz bende 30 yaşındayım we 4. Sezeryanı oldum we bağlattım tüpleri korunmuyoruz bağlattık diye bebeğim şuan 6 aylık hala adet de görmedim
Yagnur_gunes Ada-Uras-Asya bende aynı durumdayım 31 yaşındayım 2.sezeryani oldum baglattim,kızım 5aylik bende daha adet görmedim insan korkuyor dimi
Eailesi4 Yagnur_gunes bı akrabamız vardı çocukları büyüktü yıllar sonra hamile kalmıştı bağladıklarında da çözülme olabiliyormuş ama çok düşük ihtimalmış Allah isterse nasip varsa her şekilde olur
Irmakefe 3.kizimda baglattim dört buçuk yıl geçtihic bir sıkıntı yaşamadım benim bildiğim iki türlü yöntemi varmış yanlış bilmiyorsam yakılıp bağlatma varmış benim bu şekilde olduğunu doktorum söylemişti yakılarak baglatip tüp bağlatma işleminiz demişti