Esa Kızlar 1.5 yaş oğlum var haftaya sünnet oluyor. Doktora görüştük sünnet derisinin yapışmaması için sünnetten sonra günde 1 kez deriyi geriye çekmemiz söylendi. Böyle bi şey yapan var mı ?
Betul_ Esa biz 5 aylıkken yaptırdık bizde derisini çektik gazlı bezle yaptım ilk iki gün krem sürdük sonra kantaron yağı damlattım çabuk iyileşsin diye
muzlurulopasta Esa evet ben yapıyorum. Her alt açmada masaj yapıyorum. İlk zamanlar tam yapamadım ufak bir yerde yapışma oldu bidaha gittim elliyle açtı hemşire yapışıklığı. Dikkat etmek lazım
Aras_mommy Esa sağlıklı olan budur bizde yaptık . Et ön kısma gelip yapışma yapmasın diye yapmamız gerekiyor
Fundayavuz Böyle bişey ilk kez duyuyorum bize denmedi kendiliğinden iyileşti bol krem sürdüm belki yaş ile alakalıdır bebeğim 5 aylıkken oldu
Fundayavuz Beratim17 çok şükür öle bişey olmadı ben karton bardak falanda yapmadım sargı bezi hemen çıkınca bol bol yaptım bezde olunca tabi çabuk iyileşti 😌umarım kolay atlatırsınız
Esa Fundayavuz inşallah kolay atlatırız valla karton bardak benim de aklıma yatmadı çok hareketli çünkü