omerinannesi_2705 Hepsinin fiyatları ve ayları yazıyor istediğiniz ürünü tekrar detaylı sorabilirsiniz 🤭 Ben de bebeğimin kışlık eksiklerini almak için satıyorum🌸 Fiyatları uygun tuttum bakmadan geçmeyin 🌸🌸
EcrinMelek1- @omerinannesi_2705 erkek bebek salopet ile müslin önlükleri almak isterim dolap uygulaması varsa yazarsanız
omerinannesi_2705 EcrinMelek1- gardrops olsa olmaz mı? Dolaptan bana bişey kalmaz çünkü ☺️ yoksa yine dolaptan alın yapacak birşey yok🌸🌸
omerinannesi_2705 EcrinMelek1- Ben dolapta paylaştım birazdan onaylanır ordan alabilirsiniz kullanıcı adım “indirimciannee” küçük paketi seçtim 🌸 Emin olun pişman olmazsınız yeniden farksızlar.
omerinannesi_2705 Zene2023 Tüm ürünler mi dediğim gibi ben de oğlumun eksiklerini almak için satıyorum bunları salopet ve önlükleri başka bir anne alıcak galiba diğerlerini de hesaplayayım sizin için ❤️
omerinannesi_2705 Zene2023 ürünleri alıp almayacaginiza dair dönüş yaparsanız mutlu olurum ona göre 2. El satış platformlarına koyacağım çok teşekkür ederim anlayışınız için 🌸
omerinannesi_2705 EcrinMelek1- gardropsta da kargo daha yüksek galiba o yüzden dolaba yükledim fazla ödemeyin diye düşündüm ☺️ 8₺ kesti benden sorun olmaz 🌸