KerimalpinAnnesi Plips avent buharda pişriici arıyorum Baska bir marka da olur elinde olup satmak isteyen olurmu acaba
Dyglilaa KerimalpinAnnesi https://m.trendyol.com/hayatinizi-kolaylastirin/paslanmaz-buharda-sebze-haslama-sepeti-mtf-02814-00-p-1007697 böyle bir buharda pişirici var canım yorumlara güvenerekten ve arkadaşımın kullanımıyla birlikte bunu almaya karar verdim. Buharda pişirici biraz pahalı 2. El bile ne kadar uygun olur bilemem. Bulursan al bulamazsan böyle birşeyde kullanabilirsin😊
Selinozgen9 KerimalpinAnnesi ben sinbonun buharda pişriicisini aldım o kadar memnunum ki hala kullanıyorum bebeğim 1.5 yaşında 50 TL ye almıştım 1 sene önce Bi bakın isterseniz
KerimalpinAnnesi Senayy tekzen bana cok takın bir bakayım yarın ama avent de cok kullanıslı geldi banaa 0 fiyatı 600 700 lira insagramda anneler satıyor isimli bir ikinci el sayfası var oraya bir bayan benim istediğim üründen koymus 250 tl fakat satılmıs sanırım 🙄
Dyglilaa Senayy Kargo ödemedim bedava canım tekten evimin yakınlarındada yok genede teşekkür ederim canım 😘
Dyglilaa KerimalpinAnnesi yorumlar iyi arkdaşımda kullanınca alıp deneyeceğim. Baktım olmuyor son çare bende 2. El bakacağım 😊ama denemekte fayda var en azından uygun
Gzmkaya Homentinkü var canım bende hiç kullanmadım kutusundan çıkrdım oylece duruyor ama kodunu bılmıyorum bakmam lazım 3 karşılardan alırım dersen bakarım
Gzmkaya Zeynebsmom bana hediye gelmişti canım ama hiç kullanmadım annem baktı cocuga benımkı oyle kaldı bır kere bıle çalıştırmadım :) dolabın üstüne kaldırdım duruyor