Pinardgn-22 Sürekli tekrar eden ve büyüyen konak var kafasında oğlumun yagladim tarafım kaç kere ama banyodan sonra yok ertesi gün tekrar kabarıyor nedendir ?
Melo29 Pinardgn-22 mustela konak kremi ve şampuanı bence tek çözüm ben almamak için direndim ama hata etmişim iki yıkamada geçirdi hala konak şampuanıyla yıkıyorum saçınıda
azramehmet Pinardgn-22 benimde öyleydi aspirin ve zeytinyağ sür birebir doktor söyledi bana yaptım geçti gerçekten 👍
Pinardgn-22 _mmom Sebamed kullanıyorum mustela alcam her banyo da olmasa 2.3 kere yağlayıp yıkıyorum gerçeği yerde daha çoğalıyor
_mmom Pinardgn-22 ben de sebamed kullanıyorum açıkçası bize yaradı.. bebeğinizde alerjik bişey olabilir mi?
azramehmet Pinardgn-22 ama içine bebe aspirin varya onu ezin sürün bakın nasıl olcak ben yaptım korktum aslında ama doktor demişti sade zeytinyağ bitirmiyor ki arkadaşım
aysecikm Pinardgn-22 kullanmadığım şampuan kalmamıştı bizde babe etki etmişti ama bı sure sonra tekrar çıktı konak ırsi olabilir diyolar benim bebekken bir yaşına kadar tekrarlamış