[silindi] Oğlum 5 ay 10 günlük oldu 🥰🧿 ek gıdaya başlasam mı acaba? Birkaç sefer yoğurt tattırdım birinde sevdi birinde sevmedi. Sizler kaç aylıkken ve neyle başladınız anneler 🫠 ay kontrolünde doktora sormayı unuttum
meyrakalpben [silindi] benim kızımda 5 ay 7 günlük oldu muz şeftali armut erik yumurta kabak bunları tattırdım 4.ayında başladım ufak tefek
Nisay [silindi] Bende 4 aylıkken başladım yavaştan yoğurt üzüm şeftali muz elma öyle ufak ufak verdim meyve süzgecine koydum. Şuan 4.5 aylık Bugün patates denicez bakalım sever inşallah😂
meyrakalpben [silindi] sevme durumuna göre 2 3 çay kaşığını geçmiyor genelde 😊 sadece tadım olduğu için bende zorlamıyorum
[silindi] Nisay erken başlamışsınız sanki :) doktorunuza sordunuz mu acaba Birde kabızlık vs yaptı mı
Nisay [silindi] her hangi bir sakınca görmedi doktorum sorun da yaşamadım zaten tamamen yedirmiyorum ufak ufak tadına bakıyoruz sadece her gün değil öyle ama bi sorun yaşamadık çok şükür bugün patates yedi sevdi bakalım ne olur görücez🥰😂😂
Nisay meyrakalpben buharda haşladım, çatalla ezdim, içine birazcık zeytinyağı damlatıp karıştırdım. Tabağın yanına birazda yoğurt ekledim 1 2 çay kaşığı kadar verdim patatesten.
ozgenurakcaa Nisay 4 ay 2 günlüğüz şeftali püresi verdim tatlı kaşığı kadar patates versem yiyebilir mi ki bilemiyorum 🤣
Nisay ozgenurakcaa biz şuan 4 ay 26 günlüğüz ben bu zamanda verdim valla şimdi yer yiyemez bişey diyemicem biraz daha bekleyin isterseniz en azından 6. Ayına biraz daha yaklaşsın😂