Hvvyldz Kızlar bebeğim 4 aylık sadece mamayla besleniyor bazen mukuslu kaka yapiyo ateş kusma huzursuzluk kanlı falan değil hic bişeyi yok ama bazen yapiyo neden olabilir sizce doktora gitmemiz gerekirmi???
Meriskus Hvvyldz aynı dert bendede var 4 aylığız sadede mukus var kakada sen naptın canım bi cözüm buldunmu
tekbasimabakiyorum Hvvyldz mukuslu kaka tek başına hiçbir şeyin belirtisi değildir canınızı sıkmayın gayet normal
Hvvyldz Meriskus bugun 4 aylık aşımız vardı sağlık ocağına gittik ebe mukusku kaka biz istemeyiz bi cocuk doktoruna görünün dedi yarın sabah gidicez bilgilendiririm sizide
elifcicek_07 Hvvyldz zaten 1 yaşına kadar her ay kontrole gidiyor değil mi bebeğiniz doktoru bişey olsa söylerdi bizim de mukuslu ama alerjimiz var bizim maalesef. Onun dışında mukus kötü bişey değil demişti doktorumuz
3prenses1prens Meriskus doktor görür görmez söylediklerimden anladı herşeye rağmen durmak bilmeyen mukuslu ishal ve 2 hafta sonra kanlı ishal
zeynepzezee Elif1432 Merhaba tam bahsettikleriniz benim bebeğimde vardı o kızarıklık egzamalar ara ara olup kayboluyor isilik sandım sıcak havalar diye, dışkısı da resimde attıkları gibi genelde.. alerjisimi var acaba
Meryy Benim.bebegimde mukuslu yapiyor 4 aylik. Bazen geniz akintisi oluyor surekli aspire adiyorum yikiyorum burnunu ozaman biraz daha fazla oluyor
Elif1432 zeynepzezee Evet inek sütü protein alerjisi en önemli belirtileri egzema ve mukuslu kaka bazen çok kızarır bazen geçer
Hvvyldz Mukus dışında baska hiç bi belirtimiz yok kızlar bizimde geniz akıntımız var fizyolojik sıkıyorum hep ondan olabilir mi acaba doktora daha gitmedik