Akalin74 Kayinvalidem sürekli çocuğuma çorba içirip duruyo bende hergun çorba vermek istemiyorum farklı şeylerde yesin diyorum ona kalırsa sabah akşam sürekli çorba icircek🤦
Haticedgn Akalin74 canım ben mesela öğlenleri genelde çorba veririm akşam da sofrada biz ne yersek yedirmeye çalışırım sende öğlenki öğününü öyle verebilrisin
Khaleesiii Akalin74 bir öğünde verirsinizde her öğünde çorba olmaz bence bunun sebzesi meyvesi var eti var balığı var bakliyatı var bi sürü nimet var hepsinin faydası farklı farklı
sirinpatates Akalin74 çorba sağlıklıdır tabiki neden olmasın ki havuç kabak brokoli et suyu mercimek çorbası mutlaka bir öğün çorba olmalı hep katida olmaz sivida
Ozlem2904 Akalin74 nasıl yapıldığına göre değişir, ben çorbayı çok koyu kıvamlı yapıyorum suyla karnı şişmesin diye ama bebeğiniz kaç aylık yeni şeyler yemesi daha iyi ilerde secmemesi acisindan
Elisa34 Akalin74 çorba hariç bişey vermiyor mu ama çorba sağlıklı benim kızım içmiyor dua ediyorum resmen içsin diye
Ozra Akalin74 bende günde bir kere çorba içiriyorum akşamda biz ne yersek onu yiyor. Çorbanın kıvamından ötürü alışırsa çocuk zorlanabilir katı gıda yemekte
Noname21 Akalin74 yani et suyu işe yapın çorba sağlıklı tabiki ama çok tok tutmaz benim kızım dörte girecek hala bir öğünü çorbadır mesela yanında birşey yemez Onyğzden sık sık birşeyler veririm
yellowmom8 Akalin74 bizim hergün çorbamız mutlaka oluyor ama sabah kahvaltısını yapıyor öğlen çorba ıcıyor çorbayı da mutlaka kıymalı bol proteinli yaparım veya kemik suyu eklerim yemek niyetine yani akşam da muhallebi tarzı şeyler veriyorum ama her öğün de çorba olmaz
pikabuu Akalin74 diyetisyenler çorba pilav makarna ekmeği aynı kategoriye koyuyor. Birini yerseniz diğerlerini yiyemiyorsunuz. Böyle düşününce her gün sadece karbonhidrat almış gibi oluyor