Hasmeftun Kızlar abimin 1 tane kız çocuğu var 1 yaşına girecek minnosuma . Hala olarak doğum günü hediyesi ne alabilirim sizin fikrinize ihtiyacım var günlerdir baka baka bir hal oldum
bebitonunannesi_ Hasmeftun çanta al sırt çantası, çok güzel modeller ismini yazdirabilecegin modeller çıkmış
OptimusPrime Hasmeftun 1 yaş için gelse en çok sevineceğim hediyelerden biri, ebeveyn kontrollü bisiklet olabilirdi. Eğitici fisher price tablet ya da robotlar var konuşan. Vakit geçireceği ahşap oyuncak bul tak, çak tak, gibi aktivite setleri iyi olabilir.
FatmaKrbkl Hasmeftun lego olabilir o yaşa uygun duplo olanlardan seçebilirsiniz belki. Aslında daha çok küçük olduğu için hemen olmasa da bi seneye kullanbileceği her şey olur bence, her şey gittikçe pahalanıyor abiniz ve yengenizin de almak isteyebileceği bişey alırsanız onlar da memnun olacaktır 🌷
Hasmeftun Kiliculku Abim hem benim oğluma hemde kızına almışti çokta uyguna almıştı bilindik bi markaydi indirime girmişti
Hasmeftun OptimusPrime bilemiyorum boyuncağı aktivite yapacağı kartları sesli kitap dediğiniz ggibi çoğu setleri var
Hasmeftun FatmaKrbkl teşekkür ederim canım ama sorsam asla kabul etmezler ailecek çok mutevaziyizdir🤣🤣🤣