tazeanne___ minnik huggy wave hareket ettikçe sallanan titreşimli müzikli ana kucağı kullanıyorum 2 aydır çok memnunum kumaşı kaliteli o kadar yıkamama rağmen yırtılma sökülme olmadı sallanması da güzel bebeğim huzursuz olunca onda sallıyorum sakinleşiyor tavsiye ederim
Elfmsl minnik benim ana kucağım var elelebaby otamatık sallanabilir müzikli hiç kullanmadım isterseniz bi bakın
zzeynepboran Trendyolda ve çoğu yerde satışı olan Mamma markasının ana kucağını kullanıyorum çok memnunum. O kadar kurtarıcı birşey ki bu yada buna benzer bir anakucağı kesinlikle almalısınız. İnsan bir nefes alıyor
tazeanne___ DBA14 çok memnunum 3 aylık bebeğim 6kilo 700 gram özellikle huzursuz olduğu zamanlar çok işe yarıyor
DBA14 tazeanne___ bebeğim henüz bir aylık 4 kilo kademesi çok mu yüksek yoksa uygun mudur sizce , teşekkürler yanıtınız için ☺️
tazeanne___ DBA14 2 kademesi var kademenin biri çok yüksek onu hiç kullanmadım ama diğer kademesi gayet uygun bence 😊
birfzt Merhaba bebeğim 2 aylık mamma yi denedik sevdigibi ama henüz kendi sallanamiyor huggywave de ben sallayabiliyormuyum titreşim falan var ya sorun olurmu DBA14 tazeanne___
tazeanne___ birfzt evet kendin sallayabiliyorsun titreşimininde tuşu var arkada onla açık kapatıyorsun sıkıntı olmaz