Cennetkokulum___ Dondurmalikahve iki yemek kaşığı bal üzerine sarımsak ince ince doğrayın sonra limon sık bu kadar
Kubracigimm Dondurmalikahve İki tatlı kaşığı bal 5-6 damla limon Bir iki diş de sarımsak Sarımsakları minik minik doğrayın , diğer malzemelerle birleştirin Çiğnemeden yutun
Deletedmom_70 Dondurmalikahve sarımsak yapmadım ama soğan kürünü yaparım kavanozun içine soğanı çok küçük değil de 3 e 4 e doğrar üzerini az geçecek kadar bal döker sulanmasını beklerim sulandıktan sonra 3 öğün içirim. Genelde akşam yapıp sabaha kadar sulanıyor
-_-hUysUzvetatlikadin Dondurmalikahve çoğu kişi doğra yazmış ama ben havanla dövülmesi lazım diye hatırlıyorum
Dondurmalikahve Peki sarımsağın da illa yutulması mı gerek çocuğumun yutacağını hiç sanmıyorum bala tadının geçmesi yetmez mi ve ne kadar verilmesi gerekir yani ne kadar yerde fayda eder
Cennetkokulum___ Dondurmalikahve yutamaz sarımsağı tek başına. Biz bile zorlaniyoruz çocuk nasıl yutsun ki Günde üç kez versen yeter canım sabah öğle ve akşam şifa olsun
ymn2019 Dondurmalikahve instagramda hastalanmayancocuk hesabı var o nasıl kullanilacagi hakkında daha detaylı bilgi veriyor emzirenler kendisi yiyor hastaysa hergn degilse haftada br gn vs gibi verin diyordu çocukları hiç ilac kullanmamis bu kür sayesinde
noluyasanagenemiros Cennetkokulum___ ben yapıyorum bu kürü faydasını ds gördüm şükür küçük küçük doğrayınca sarımsak mı yutuyorsun anlamıyorsun bile tadı hele hiç almıyorum
Deletedmom_70 Dondurmalikahve evet düzenli kullanımda faydasını görüyorum oğlumda ben kendimde içerim